2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9085 بازدید | 321 پست
منم پول ندارم کلی مریضی دارم با کسی که دوسش داشتم ازدواج کردم ولی مثل ی غریبه و ی موجود اضافی باهام ...

🫠الهی. خوب شی عزیزم 

مریضی من خیلی سخت تر از چیزیه که فکرمیکنین چندبار کما هم رفتم کل تنم جای تیغو امپوله سرطان میگرفتم خیلی راحتتر بوده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

70 80 ملیونی هم داره اون روی یه پست میدیدم ممد رضا گلزار یه چیزی تنش بود فک کنم لویی ویتون بود خیلی ...

میخواهممممممممممم 😢😢😢

خدایش چی میشد ما هم پولدار بودیم 😢😞

🫠الهی. خوب شی عزیزم مریضی من خیلی سخت تر از چیزیه که فکرمیکنین چندبار کما هم رفتم کل تنم جای تیغو ا ...

عزیزم ایشالله خوب میشی توکلت به خدا باشه میدونم سخته خیلییی واقعا ولی خدا خواسته کاریش نمیشه کرو ایشالله هر چه زودتر خوب میشی و ی نی نی خوشگل به دنیا میاری❤️❤️

نمیدونم شاید چون ذهنم فقیره فعلا نمیتونم پولدار شدم میام میگم🚶🏻‍♀️😂

اخ دقیقا گفتی 😂😂منم همینم 

ولی قبول کن وقتی حساب بانکیت یه جوری باشد ۱۰۰ میلم ازش بکشی تکون نخره حتما میخریدی

بعد من گفتم از دست فروش کیف بخرم ارزون تره🤣🤣آخه ۶ میلیوووووننن کیفففف

من تو حراج دوتا کیف خریدم دونه ای ۳۰۰

یک هفته است عذاب وجدان دارم کوفتم شده فکر میکنم اندامتن بهم

با دیدن این تایپک دلم قرار گرفت😁

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد