من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فک کنم اخرین بار دیدم 3 تومن الان شاید بالاتره ولی من اورجینالش که طرف از همونجا برات میگرفت میفرستاد رو دیدم سه تومن حتما یه چیزیم برا خودش کشیده روش دیگه
اخه من اکر پول داشته باشم هم ترجیح میدم مثلا برم دنیا رو بگردم اصصصصلا تو فاز مارک پوشیدن و خریدن نیستم یعنی حتی الان هم جز حسرتام نیست مثلا ارزومه برم دنیا رو ببینم ولی حسرت کیف و کفش و عطر مارک ندارم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره بابا سمت دیور نرو اصلا😂کیف هاش خیلی قیمتیه اره همه اش بالای ۲ تومنه
70 80 ملیونی هم داره اون روی یه پست میدیدم ممد رضا گلزار یه چیزی تنش بود فک کنم لویی ویتون بود خیلییی گرون بوددددد 2 میلیارد تومن نوشته بود قیمتش رو یا ساعت بعضی سلبریتی ها و فوتبالیست هارو نوشته بود 50 میلیارد برگام ریخت اصلا خدایا منو به بخت جورجینا دچار کن الهی امین