2777
2789
عنوان

تا مادامی که من این درسا رو میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 78 پست
نه من به مرور دارم بهتر میشم حتی تو دوران دانشجویی اتفاقا هر چی میخونم برای این میخونم که درست بخونم ...

من مشکلم اینه با تمرکز ندارم و میدونم ک راه خلش فقط قرصه

عزیزم شما قرصی میشنلسین در جهت تمرکز و تقویت حافظه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از شما بیشتررر وایدرساشون از درسای شماهم سخت تره؟ والا مشاورای کنمور ازبس ک گفته اند پزشکی و واروساز ...

نگاه کن من نمیدونم واقعا چه قدر بیشتر از ماست ولی خوب ایمنی شناسی داروی دانشگاهمون رو به خاطر استاد مشترکمون نگاه میکردم خوب بیشتر از ما میخونن ...

اونا اندازه ی ما بافت ووجنین و آناتومی نمیخونن ،اصلا نمیدونم چقدر میخونن 

ما به اندازه ی اونا بیو و فارما نمیخونیم 

بقیه ی درسا رو نمیدونم دقیقا چه قدر فرق داره ،به هر حال رشته های حیاتی هستن ،من منتظرم ترم تموم بشه باز بشینم یه جاهایی رو بهتر بخونم ...

خوب شما علاقه داشته باشی ،مجبور میکنی خودتو بخونی و یادشون میگیری ...منم با زیست مشکل داشتم ،اوایل دانشگاه هم مشکل داشتم به مرور یاد گرفتم خوندن درسای سخت رو 

من مشکلم اینه با تمرکز ندارم و میدونم ک راه خلش فقط قرصهعزیزم شما قرصی میشنلسین در جهت تمرکز و تقویت ...

قرص نه ...

باید از دکتر کمک بگیری ...

باید عواملی که تمرکزت رو به هم میریزه رو دور کنی از خودت 

آره ...من کلا از ۱۵۰ تا ۱۴۲ تا انتخایم پزشکی بود ،اون ۸ تای باقی مونده دارو ...

باورت میشه دریه جایگاهی هستم نمیدونم ب چی علاقه دارم؟ 

گاها میگم دارو،. داروخونه در اینده میزنم چون وام میدن

بعدم میگم نه پزشکی

چون من هدفم زیادحمایت خونواده هست 

وگرنه موقعیت اجتماعی در جفت شون دکتر هستی و موقعیت اجتماعیت خوبه

هر چی میخونی تمومی ندارهبیوشیمی خیلی سخته برام نمیدونم چه خاکی توسرم بریزمکلاسم گرفتم طرف پولمو خورد ...

بیو مرد سلطان ببین 

کی علوم پایه داری ؟

من سال دیگه دارم 😅

باورت میشه دریه جایگاهی هستم نمیدونم ب چی علاقه دارم؟ گاها میگم دارو،. داروخونه در اینده میزنم چون و ...

دارو برای کسی خوبه بیشتر که یه سرمایه ی خیلی خوب داشته باشه ...

کلا بگرد ببین چی میخوای ...

حتی ما هم که علوم پایه هستیم زیاد با واقعیت های پزشکی رو به رو نیستیم ولی خوب باید ببینی شرایطش هر جوری هست میتونی دووم بیاری یا نه 

درساشم خوب واقعا سنگینن از اول ...