2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121922 بازدید | 951 پست
قربونه اون دل شکستتو خونیت برم من منی که الان اینجوری شدم الان تو در چه وضعی هسیخدایا توروخدا به هیچ ...

فداتشم عزیزمی من وضعم اصلن خوب نیس ولی سعی میکنم خودمو خوب نشون بدم به روزمرگیام برسم ولی یهو وسط کارای خونه میشینم و به خودم میام میبینم۳ساعته نشستم وسط هال درحالیکه جارو برقی روشنه خدا هیچکیو باداغ عزیز اماحان نکنه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرتون خیلی کوچیک بود ولی پسرم۲سالش بود ولی باباش رف یه چیزایی یادشه هنوزم میگه اومدن بابارو سوار ام ...

اخ نگو که دلم خون‌...چقد گریه کردم براش

برای شادی روح عزیزم میشه صلوات بفرستی ..ممنون میشم
به مرور قوی می شی عزیز دلم

ان شاء الله حداقل بتونم پدرومادرخوبی برای بچم باشم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

انقد حالم بده ک خوابم نمیبره ولی چشمام درد میکنه این تاپیکم خوندم دیگ نمیدونم چجوری بخوابم 

خدا رحمتش کنه و بهت صبر بده 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اسی با شوهرم قهر بودم با تاپیک تو خیلی ناراحت شدم و تموم ناراحتیام به گریه تبدیل شد رفتم سمتش بغلش ک ...

منم میخواستم پست بذارم

کاش من جای اسی بودم این تاپیک ومیزدم ولی چندباراومدم بنویسم نتونستم بااینکه همسرم اصلا همسروبابای خوبی نیست😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اخ نگو که دلم خون‌...چقد گریه کردم براش

اخ بچم بیشترازهمه چی عذابم میده بخدا خاطراتشو میکه با باباش همش میگه بابا برام خوراکی بخره به باباش زنگ میزنه بعضی وقتا ساعتها گریه میکنه میگه با بابام حرف بزنم!

انقد حالم بده ک خوابم نمیبره ولی چشمام درد میکنه این تاپیکم خوندم دیگ نمیدونم چجوری بخوابم خدا رحمتش ...

ممنون قشنگم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!

اسی با شوهرم قهر بودم با تاپیک تو خیلی ناراحت شدم و تموم ناراحتیام به گریه تبدیل شد رفتم سمتش بغلش ک ...

امروز ا استوری گذاشته بودم وقتی کنارش درازکشیده بود عکسمو گرفته بودن یواشکی منم عکسو گذاشتم و همچین متنی روش گذاشتم و بنظرم حقیقته محضه! تاوقتی هس قدرشو بدونین وقتی رفت میفهمید چی میگم

منم میخواستم پست بذارمکاش من جای اسی بودم این تاپیک ومیزدم ولی چندباراومدم بنویسم نتونستم بااینکه هم ...

خدانکنه عزیزم امیدوارم حتی یه حیوون هم به وضع من دچارنشه😭