2777
2789
عنوان

عمل ترمیم بینی

126 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من20بهمن میشه یکسال ک عمل کردم خودم بجنوردم دکترمم تهرانه‌‌..فرم بینیمو دوسش ندارم من اونجا تاکیدکردم قبل عمل شم گفتم فرم بینیم روبه فانتزی باشه ولی الان اصلا قوس نداره واینایی ک بینی قبلمو دیدن میدونن عمله یکی ک نشناسه اصلا نمیفهمه جمع کرده اما خیلی طبیعی ی ور بینیمم ورم داره دست ک میزنم برآمدگی استخون ماننده ،،ب نظرتون قبول میکنه ک ترمیم کنه وفقط باهزینه اتاق عمل؟اونقدر اعصابم سراین موضوع خورده

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب مشاورش زنگ زدم گفت باید یکسال شه و ورمه و‌...خلاصه ک پاس میدن

سلام‌گلم‌خوبی 

منم دقیقققققققااااا شرایط شمارو داشام‌بینیم‌کمی‌افتادگی داشت رفتم خیلی آروم وحالت ملتمسانع با دکترم حرف زدم فقط هزینه اتاق عملو ازم‌گرفتن

میگن زبون خوش مارو از لونه در میاره شما اگه بری دادو بیداد اصلا قبول نمیکنن الکی برو بگو همع مسخره میکنن منم ندارم دیگه هزینه کنم فرم‌بیتیم خوب نیستو از این حرفا الکیم شده بهش احترام بزار انشالله قبول کنه

لطفا نتیجه روگفتی تگم کنمنم میخوام پیش دکترخودم ترمیمی عمل کنمکاش هزینه اتاق عمل رو ازم بگیرهبااکانت ...

اره دقیقا دوبرابرعمله مشکل شما چیه ازفرمش راضی نیستی؟؟ من باید پسرم تعطیل شه برم تهران🤦🏻‍♀

سلام‌گلم‌خوبی منم دقیقققققققااااا شرایط شمارو داشام‌بینیم‌کمی‌افتادگی داشت رفتم خیلی آروم وحالت ملتم ...

چقدر خوب کاش اونم قبول کنه

میگن زبون خوش مارو از لونه در میاره شما اگه بری دادو بیداد اصلا قبول نمیکنن الکی برو بگو همع مسخره م ...

اره کلن ادم دادوبیداد نیستم خیلی خجالتیم هیچوقتم نتونستم از حق خودم دفاع کنم😑

کاش مال منم فقط جمع میشدچی تو کار دنیا ست هیچ کس راضی نیست از چیزی که داره

بخدا بعضیارومی بینی اونقدر قشنگ وخوش فرم دراومده اونوقت ما🤦🏻‍♀

بخدا بعضیارومی بینی اونقدر قشنگ وخوش فرم دراومده اونوقت ما🤦🏻‍♀

مال من بسیار عالیه  و خوش فرم 

یک بینی پهن و گوشتی مدل پیازی بود .الان شده کوچیک و قوس ملایم چون خیلی عوض شدم نمیتونم باهاش کنار بیام والا بینی خوب شده

مال من بسیار عالیه و خوش فرم یک بینی پهن و گوشتی مدل پیازی بود .الان شده کوچیک و قوس ملایم چون خیلی ...

واسه منم بگی کج شده واینا ن فقط از طبیعی بودنش ناراحتم چون من درخواست بینی طبیعی نکردم