2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121938 بازدید | 951 پست
مریض بود عزیزم دیگه طاقت مریضیشو نداش بریده بود ازدنیا!

روحشون شاد.این دنیا فانی همه دوباره در کنار عزیزانمون قرار خواهیم گرفت.💔💔💔

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

اینکه میگن خدا گلچینه رو در این تاپیک دیدم💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامیتونید یرید بیون ازتاپیک و حق النا کسی گردنم نباشه من فقط صرفابرای دردودل اومدم اینجا و شماهم دار ...

دوست عزیز مجازی ما از اونجایی که خودم یه چند بار دلم از مشکلات دنیا می ترکید(که حتی مشکله از مرگ مادر و برادرم بزرگتر بو💔) و اصل قضیه رو نگفتم و فقط اومدم درد دل کنم 

و کمی با پست بعضیا دلم آروم شد 

شما هم راحت باشید و تاپیک بزنید

چون اینجا آزاده و تا دلمون بخواد تاپیک هست و حق انتخاب گاهی باخودمونه...

مواظب گل پسرت باش و امیدوارم خدا صبرتون بده 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

عزیزم کاش اینجا بودی و بغلت میکردم داغ عزیز خیلی سخته ولی خدا خواسته تو هم به این طریق گناهانت تو دن ...

فداتشم عزیزم بیماری کلیوی داشتن ولی خب ازاون طریق ازدنیانرف فشارخونش توخاب بالارفته بود وسکته مغزی کرده بودن!۲۳سالش بود قشنگم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دوست عزیز مجازی ما از اونجایی که خودم یه چند بار دلم از مشکلات دنیا می ترکید(که حتی مشکله از مرگ ماد ...

حق الناس این نیس اینه دل بشکنی تهمت بزنی وغیره ن اینکه دردودل کنی و یه کسی پیدابشه مثل خودت که دردتو بشنوه والاه دلم از پست این خانوم گرف!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
منظورت عوده؟

????

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

حق الناس این نیس اینه دل بشکنی تهمت بزنی وغیره ن اینکه دردودل کنی و یه کسی پیدابشه مثل خودت که دردتو ...

بله واقعا 

خیلیا تو همین سایت دل میشکونن...

بله واقعا خیلیا تو همین سایت دل میشکونن...

من واقعا نمیدونم ایشون چطوری گفتن این حق الناس ازکی تاحالا دردودل کردن شده حق الناس!

الهی بمیرم براش جاش توبهشت باشه منم اون موقع می گفتم کاش یه جوره دیگه فوت می شد مرگش اینجوری نبود ک ...

ایشالله روح داداش نازنینت شاد باشه

ایشالله جسم و روح خودت سرشار از آرامش باشه

داداشای گل ما هر جوری میرفتن غم نداشتنشون تا آخر عمر رو دل ما سنگینی میکنه

خیلی هم غصه بچه نداشتنشون رو نخور ، الهی خدا همیشه دختر داداشم رو سلامت و خوشبخت برامون نگه داره اما زنداداش من بچه طفلک  رو کرده یه وسیله هر وقت چیزی بر وفق مرادش نباشه نمیذاره بچه رو ببینیم ، مامانم طفلک نمیدونه تو غم پسرش گریه کنه یا دلتنگی نوه اش