2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121944 بازدید | 951 پست
دوست عزیزباور کنیدماهم عزیز از دست دادیمبقرآن ریش ریش کردن وجود دیگران حق الناس نکنید این کارو چون ن ...

مامیتونید یرید بیون ازتاپیک و حق النا کسی گردنم نباشه من فقط صرفابرای دردودل اومدم اینجا و شماهم دارین زیاده روی میکنید این همه تاپیک تواین سایت فقط باید تاپیک من حق الناس باشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
دوست عزیزباور کنیدماهم عزیز از دست دادیمبقرآن ریش ریش کردن وجود دیگران حق الناس نکنید این کارو چون ن ...

عزیزم شاید این بنده خدا اینجا میتونه راحت درد و دل کنه و خودشو تخلیه کنه با تاپیک زدن و دلداری گرفتن از مادران دیگه و یا هم صحبت شدن با کسی که تجربه مشابهی داشته و گرنه همه مون داغدیده هستیم. حق الناس حقیه که از کسی ضایعش کنیم و گردنمون باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا دخترشو حفظ کنه و روح برادرتون درارامش باشه همسرم شب قبل رفتنش ساعت۱۱شب دستاشو بلندکرد باصدای بلن ...

چرا همچین دعایی کرد 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

از دست دادن عزیز واقعا سخته خدا صبرت بده. منم روسری مادرمو نگه داشتم وقتی دلم میگیره بوش میکنم و گریه میکنم . هیچکس نمیدونه آخرین خدافظی و تماس و دیدن کی هس قدر لحظه های کنار هم بودن رو بدونید

منظورت عوده؟

نه 

میشه درخواستمو قبول کنی؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

چرا همچین دعایی کرد

مریض بود عزیزم دیگه طاقت مریضیشو نداش بریده بود ازدنیا!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ولی خدا جان😭😭بچه ها قدر همو بدونیم بخدا دنیا ارزش نداره

عزیزم کاش اینجا بودی و بغلت میکردم داغ عزیز خیلی سخته ولی خدا خواسته تو هم به این طریق گناهانت تو دنیا بریزه

برایه آرامشت صلوات میفرستم

میشه بگی مشکل همسرت چی بود ؟؟ بیمار بود؟؟

چند سالش بود؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب