2777
2789
عنوان

ویروس اسهال استفراغ بچه کوچیک

80 بازدید | 20 پست

پسرم گرفته۷ سالشه دو روز خیلی بد بود امروز سرم زده بهتره الان موقع خواب دیدم دختر ۱۱ ماهم یکم بالا آورد

وااااای خیلی ترسیدم آخه این کوچیکه خطرناک میشه براش سرم هم که نمیذاره بزنیم چه خاکی تو سرم بریزم.هنوز ویروس قبلی رو زد نکرده داره چرک خشکن میخوره.دیگه دارو رو هم شاید نخوره تن و بدنم داره میلرزه چه خاکی به سرم کنم.

شما تجربه این ویروس تو بچه های کوچیک و داشتین؟چه کارایی میشه کرد

خدا قوت مادر فداکار

آب سیب زرد بهترین سم زدا هست تب رو هم کنترل میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه من ۱۰ ماهش یود گرفت دو روز اسهال و استفراغ داشت بعد آروم آروم بهتر شد 

آب و شیر زیاد بهش بده تا سریع رفع بشه من سیب رنده شده هم یکم می دادم یا سیب پخته 

نگران نباش عزیزم اگر زیاد بهش آب و شیر بدی کم نشه بدنش زودی خوب میشه

بچه من ۱۰ ماهش یود گرفت دو روز اسهال و استفراغ داشت بعد آروم آروم بهتر شد آب و شیر زیاد بهش بده تا س ...

به سرم زدن نرسید؟آخه مال برادرش خیلی شدید بود حتی آب و هم بالا می‌آورد میترسم به همون شدت باشه.

ولی بازم حرفاتون آرومم کرد

براش وان لایت بگیر برای اسهال استفراغ عالیه نمیزاره اب بدنشو از دست بده و شربت اندانسترون برای تهوع ...

چی هست عزیزم شربته؟باشه حتما میگیرم .فقط برا بچه های کوچیک هم استفاده میشه حتما؟

ممنون عزیزم.جلوی اسهال و میگیره؟

اسهال کمش مضر نیست بشرطی که کنارش آب از دست رفته رو تامین کنی با مایعات

ولی زیادیش خطرناکه

بهترین راه قطع اسهال نان برنجی هست

یا برنج رو میشوری میزاری خشک میشه آسیاب میکنی با یکی دو قطره روغن زیتون میخوری

یا همون کته ماست معروف خودمون

کلا برنج تو معده زیاد می مونه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم