2777
2789

من خیلی تنهام جاریم ۲۰ ساله ازدواج کرده با برادرشوهر. ولی من ۶ ساله ازدواج کردم.کاری کرده همه رو با من بد کرده درحالیکه من خیلی ساده و خوبم به همه احترام میزارم،بچهاش مخصوصا دوتا دخترش که دبستانی و راهنمای اند نمیزارن تو هیچ جشن یا مراسمی بچهام همراه کسی بازی کنن،به همه ی بچهای فامیل گفتن با اینا بازی نکنید و بزنیدشون و فحششون بدید بخاطر همین ما تو خونه زندانی هستیم بچهای من یکی ۴و یکی ۵ سالشونه،از قرآن میخام تاوان دل شکسته ی منو بچهامو بدن، جاریم هر جا منو میبینه طعنه میزنه در حالیکه چهار پنج ماهی یبار اونم داخل مراسمی چیزی همو میبینیم

برای بچه هات سرگرمی و دوست جدید پیدا کن خارج از فامیل شوهرت که اذیت نشن

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

اونام از مادرشون یاد گرفتن اینکارا رو بکنن

یه بار توی جمع فامیلا ک جاریتم بود بگو بچه هام چنین چیزی شنیدن میگن بچه های شما گفتن باهاشون بازی نکنید فحش بدید و...

زشته اینارو از کجا یاد میگیرن؟؟؟

اینطوری از ترس آبرو شاید خواهرشوهر یا مادرشوهری چیزی تذکر بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای بچه هات سرگرمی و دوست جدید پیدا کن خارج از فامیل شوهرت که اذیت نشن

ما وسط محله ی شوهرم همشون قوم الظالمین شوهرن،دیگه نمیتونم جایی دیگه برم،آخه تو عروسیا جشنا اعزاداریا اینجا باید برم

اونام از مادرشون یاد گرفتن اینکارا رو بکننیه بار توی جمع فامیلا ک جاریتم بود بگو بچه هام چنین چیزی ش ...

مادر شوهر ندارم،ولی خواهر شوهرم با اون جاری بدجنس دوستن و در ارتباطن معلومه از اون حمایت میکنن،چون به بچهای خواهر شواهرام یاد دادن اونا هم تا بگم از بچهاشون طرفداری میکنن

ما وسط محله ی شوهرم همشون قوم الظالمین شوهرن،دیگه نمیتونم جایی دیگه برم،آخه تو عروسیا جشنا اعزاداریا ...

خب چرا هیچی نمیگی ؟

به بچه هاش بگو چرا نمیذارین کسی با بچه های من بازی کنه؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

خب چرا هیچی نمیگی ؟به بچه هاش بگو چرا نمیذارین کسی با بچه های من بازی کنه؟

هر جای میرم همش با هزار بچه درگیرم،گفتم اونا هفت متر زبون درآوردن باهام فحش دعوا منم شدم مسخره ی هزارتا بچه بچهام هم کوچیکن دنبال هر بچه ای میرن اینا میان اون بچه رو میکشن میبرن،خدا میدونه چی میکشم الانم هرگز خونه ی خواهر شوهری نمیرم از دست بچهای جاری خیلی ذات بدی دارن ازشون میترسم 

هر جای میرم همش با هزار بچه درگیرم،گفتم اونا هفت متر زبون درآوردن باهام فحش دعوا منم شدم مسخره ی هزا ...

عزیزم قبول دارم شما اذیت میشین

ولی به عنوان یه مادر باید محکم باشی که بچه هات بدونن یکی پشتشونه باید بتونی از خودت و بچه هات دفاع کنی

و جلوی اونا خودتو نبازی حتی اگر واقعا از پسشون بر نمیای خودتو از تک و تا ننداز 

ینی چی که دوتا بچه به شما که خودت یه خانوم کامل هستی فحش میدن به مادرشون بگو چرا بهشون یاد نمیدی که حداقل به بزرگترشون فحش ندن ؟ این حداقل اداب معاشرتیه که یه بچه باید بلد باشه

مهمونی هارو کوتاه برو عوضش بچه هاتو کلاس بذار که اونجا دوست پیدا کنن 

به جاریتم بگو بچه هاشو جمع کنه 

عزیزم قبول دارم شما اذیت میشینولی به عنوان یه مادر باید محکم باشی که بچه هات بدونن یکی پشتشونه باید ...

جاریم خودش هر جت منو میبینه طعنه میزنه،من میرم خونه ی خواهر شوهر این ناراحته بدش میاد از بس غیبت منو کرده جلوی بچهاش اونا هم از منو بچهای طفلم بیزارن،خودش فهمیده میبینه منم گفتم دخترت بچهامو زده میگه نمیزنه دختراش خیلی پلیدن تا میگم بچهام نزن فحش میده میگه نیا اینجا خونه ی عمه ی ماست،حقم دارن عمه ها اونا رو میخان با من سرسنگین چون من زبونی ندارم ولی جاریم سلیطه ازش میترسن

جاریم خودش هر جت منو میبینه طعنه میزنه،من میرم خونه ی خواهر شوهر این ناراحته بدش میاد از بس غیبت منو ...

اگه دیگران با اونا تو یه تیمن خیلی باهاشون رفت و امد نکن خیلی کم برو بیا درحدی که قطع رابطه نباشین

تا حالا به جاریت گفتی بچه هاش فحش میدن بهت؟

دلیل این کارای جاریت چیه ؟ کدورتی بینتونه؟

اگه دیگران با اونا تو یه تیمن خیلی باهاشون رفت و امد نکن خیلی کم برو بیا درحدی که قطع رابطه نباشینتا ...

دلیل کار جاریم نمیدونم از روزی که اومدم حسش حسادته بهم نه خوشگلم،نه پولداریم،نه هیچی فقط ساده و محترم و بااخلاقم،فقط بقیه جلوش تعریف منو کردن این ازم متنفر شده درحالیکه خودش از یه طایفه بالاست خون زندگی طلا خودش با دختراش تمام لوازم زندگی داره بچهاش موتور پاکشتی،دختراش طلا گوشی‌های آیفون،ولی منو شوهرم نه خونه زندگی خوبی ماشینم نداریم قیافه هم ندارم،تازه جاریم خانوادمون نمیشناسه تا جایی اونا رو میبینه باهاشون بده ازشون متنفره

دلیل کار جاریم نمیدونم از روزی که اومدم حسش حسادته بهم نه خوشگلم،نه پولداریم،نه هیچی فقط ساده و محتر ...

وااااااا چه عجیبه 

ینی الکی اینکارارو میکنه 

وااااااا چه عجیبه ینی الکی اینکارارو میکنه

آره بخدا ، بچهای من خیلی کوچیکن دلیل بدرفتاری بچهاش در حالیکه یکی از دختراش کلاس چهارم و یکی اول راهنمایی چیه؟

خواهرزادهی همسرم برحمت خدا رفت یه چند روز مجبور به رفت آمد بودم بخاطر حرف مردم دائم اون دختر راهنمایش چندتا دختر جمع کرده بود تو گوشی حرف میزدن به من میخندیدن هر جا میرفتم این یکی رو برمی‌داشت میومد نگاه من تو گوشی حرف و میخندیدن،کسی که نبود پسرای خواهرشوهرامو می‌آورد تو گوش اونا چیزی میگفتن نگاه منو میخندیدن،خیلی غمگین شدم اونا بچهای دیگش دختر پسر دقلوشم بچهامو میزدن و نمیذاشتن همراه بچه ای بازی کنن

آره بخدا ، بچهای من خیلی کوچیکن دلیل بدرفتاری بچهاش در حالیکه یکی از دختراش کلاس چهارم و یکی اول راه ...

باهاشون برخورد کن 

خیلی زشت و رو مخه رفتارشون

باهاشون برخورد کن خیلی زشت و رو مخه رفتارشون

با آدم حسود هیچی نمیشه کرد فقط باید ازشون دوری کرد،من اینجا غربلم هیچکس باهام  دوست نیست هیچکس باهامون رفت آمد نمیکنه،اونا با جاریم میان قلیون جاریم ماشین داره سوارشدن میکنه میرن شهر خیاطی خرید چون ۲۰ ساله باهاشون زندگی میکنه یکی از خواهرشوهرام عروس همین جاریمه واسه همین وصلت کردن دختر دادن دختر گرفتن،هوای اینو دادن نه منو