2777
2789
عنوان

امشب شب تولدمه🥹نصیحتتون چیه

380 بازدید | 33 پست

شب تولدم و حالم خراب 

یه پشت کنکوری بدبختم و امروز خوب‌ نخوندم 

مادرم عمل داره وداره درد میکشه اما میگه بعد کنکورت عمل میکنم داره دردو بخاطر من بجون میخره بمیرم براش

ای کاش بدنیا نمیومدم

چقدر هم زود بزرگ شدم

چقدر زود ۱۹سال شدم 

ولی قلبم هنوز پیش اون دختر ۱۳ساله ای هست که بچگیشو گرفتن نزاشتن بچگی کنه 

کی باورش میشه من تا این سنم‌ این همه تجربه داشته باشم ؟ خلاصه زندگیم تا سر ۱۹سالگیم 

تجربه اجبار به ازدواج شکست خیانت کتک تحقیر دوسال عذاب کشیدن افکار خودکشی طلاق جدایی افسردگی حال بد  شکست توی کنکور بی پولی و.....

ولی با همه اینا احساس میکنم مثل یک دخترک کوچولویی که قلبشو شکستن و محکم کوبیدنش زمین ولی با همه اینا همون‌طور که اشک چشماشو پاک میکرد باز بلند شد باز سرپا ایستاد 

شاید بهترین تجربه ای که تا اینجای زندگیم کسب کردم اینه که یاد گرفتم قوی باشم و با هربادی نلرزم 

منم تجربم از مشکلاتم همینه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تمام این اتفاق های مختلف الان هویت تو رو شکل دادن 

اونا به اینجا رسوندنت که باعث بشن تو یه تکونی به خودت بدی و از محوطه امنت خارج بشی و تلاش کنی و بجنگی برای بهتر شدن شرایطتت 

نذار فکر گذشته درگیرت کنه 

امیدوارم حال مامان گلت هم خوب بشه 🩷

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

عزیزم به نتیجه فکر نکن پر قدرت ادامه بده زندگی پر از درد و سختیه باید قوی بود محکم درستو بخون سنی نداری ان شاالله اینده ات روشنه و بسیار خوشبخت می شی تولدت خیلی مبارک باشه.  ان شاالله خداوند مادرتون رو شفا بده

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤

هر اتفاقی که تو زندگیت افتاد هر کسی که وارد زندگیت شد یا در اینده میشه ، بی دلیل نیست‌ تو صاحب تجربه میشی قوی میشی پخته تر میشی. سعی کن کنکور خوب امتحان بدی یه رشته خوب با بازار کار خوب قبول شی‌ . حتما رشته ای برو که کار توش باشه. به خانوادت فکر کن. تو به جایی برسی باعث سربلندی اون ها خواهی بود. مستقل میشی‌ دستت تو جیب خودت خواهد بود. به ازدواج هم فکر نکن. رفتی دانشگاه موقعیت خوب برات فراهم میشه.

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

برای اینهمه چیزی که تجربه کردی واقعا متاسفم 

نصیحتی هم نیست واقعا 

فقط ازت میخام قوی باشی روزای خوبم میرسه 

بعد شب تاریک قطعا روزه 

امیدوارم کنکورت به بهترین شکل باشه و بعد اینهمه سختی و خستگی یه موفقیت به تنت و جونت بچسبه 

سایه مادرت هم تا سالیان دور بالای سرت باشه و عملشون موفقیت آمیز باشه

انشالله هرچی خیره و هرچی اون بالاسری میخواد برامون

ریدم تو کنکور 

مردشورشو ببرن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

تولدت مبارک💜

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."