2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122014 بازدید | 952 پست
پدربزرگام مجبورشون کردن

نمیدونم چی بگم ولی دعامیکنم ازاین به بعد کنارهم حداقل ارامش داشته باشن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعاخیلی سخته خیلی زیاد مادرتون بچه نداشته راحت میتونسته بره که امیدوارم ارامش داشته باشن حداقل!

نمیگم روز خوب نداشتیم ولی دعوا داشتن از بچگی فقط دعواهای پدر مادرم یادمه قهر میکرد میرفت ولی چون خانوادش حمایتش نمیکردن بابام هم پشیمون میشد آشتی میکردن ، بعد از یکی دوماه دوباره دعوا

الان پیر شدن دیگه دعوا ندارن ولی خوشبخت نشدن

چندین سال پیش پسرشون یعنی داداشم رو بخاطر سرطان از دست دادن ، گاهی فکر میکنم نکنه داداشم بخاطر بی لیاقتی پدرمادرش مریض شد

الانم افسردگی دارم با اینکه آدم موفقی ام 

اینارو نگفتم بترسونمت فقط خواستم درددل کنم

نمیگم روز خوب نداشتیم ولی دعوا داشتن از بچگی فقط دعواهای پدر مادرم یادمه قهر میکرد میرفت ولی چون خان ...

ن عزیزم اینجوری نگو برادرتون قسمتش این بوده به هرحال تو هر زندگی جنگ ودعوا هس خودمن که اینقد عاشق همسرم بودم اونقد دعوا داشتیم ولی خب عقد با برادرشوهر دعواهاش دیکه از روی عشق نیس از روی اینکه ادم میخاد تغییر بده اوضاع رو درکت میکنم تو محیط خوبی بزرگ نشدی وهمش دعواها جلوی چشاته وخداوند برادرشماروهم بیامرزه و روحش درارامش باشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ن عزیزم اینجوری نگو برادرتون قسمتش این بوده به هرحال تو هر زندگی جنگ ودعوا هس خودمن که اینقد عاشق هم ...

ممنونم عزیزم خدا همسرت رو بیامرزه و روحش در آرامش باشه

انشالا خودت و پسرت از این به بعد فقط روزهای خوبی پیش روتون باشه دیگه غم نباشه

دارم عزیزم خونوادش پیشنهاد دادن من گفتم تاسال همسرم به هیچی فک نمیکنم و فک نکنم دوتامون قبول کنیم!

ببخشید نه اینکه موافق این کار باشم ولی برام سوال بود الهی روی خوش زندگی روببینین عزیزم ،،

ببخشید نه اینکه موافق این کار باشم ولی برام سوال بود الهی روی خوش زندگی روببینین عزیزم ،،

فداتشم ن قشنگم خب سواله پیش میاد دیگه خیایل هستن خوشبخت میشن خیلی بدبخت اونم خدا باید تعیین کرد!