2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122014 بازدید | 952 پست
نمیدونم شاید سخت باشه شایدم نباشه پسرم به مادر احتیاج داره ازاون طرفم عموش بهترین پدر براشه خدا باید ...

انشاالله هرچی که باعث بشه به دل و زندگیتون ارامش بده همون اتفاق براتون بیوفته

خدا برادرتون رو رحمت کنه کاش میرف عزیزم خودمم نمیتونستم برم ولی منو با زور بردن توخونه الان میگم خدا ...

میفهممت،سخته،ما با تک تک سلول ها بدنمون این روزا تجربه کردیم،زمان بده به خودت،از یاد نمیره،ولی بنی ادم بنی عادته،به زنرگی بدون نبود عزیزان هم عادت میکنه

۸ماه برای هضم تقریبی این غم خیلی کمه،

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهممت،سخته،ما با تک تک سلول ها بدنمون این روزا تجربه کردیم،زمان بده به خودت،از یاد نمیره،ولی بنی ا ...

ازیادنمیره هرگزتابمیرم ولی میدونم یه روز میادکه عادت میکنم به زندکی بدون اون و این منومیترسونه که روزی فراموشش کنم میترسم خیلی!نمیخام هرگز ن فراموش کنم ن عادت کنم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خیانتش در چه حد بوده؟؟مال من فقط پیامکی بود بدون حرف جنسی ، فقط کمی لاس زده بود اما دااااغونم کرد ، ...

در حد جنسی

با چند نفر مطمئنم جنسی بوده بقیه را نمیدونم

فکر کن با بدبختی یه کم پس انداز کردیم برد خرج بقیه کرد

و رفت کار دوم که اصلا پولش خونه نیمد و خرج دخترها شد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خدا شوهرت بیامرزهوای من با تمام وجود آرزو مرگ همسرم دارمکل شهر شیرینی میدم

ازم ناراحت نشین ولی نمیتونم درکتون کنم به هیچ وجه 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
در حد جنسیبا چند نفر مطمئنم جنسی بوده بقیه را نمیدونمفکر کن با بدبختی یه کم پس انداز کردیم برد خرج ب ...

ای بابا

پس حسابی سر و گوشش جنبیده 

میفهممت،خیلی سخته🫂

حق داری ازش بدت بیاد 

اظهار پشیمونی کرد یا نه؟؟

الان چی،بازم گند میزنه یا ترک کرده؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
نه ناراحت نمیشمهمسر شما خوب بوده دیگهخدا بهت آرامش بده عزیزمسعی کن به زندگی برگردی.

مچکرم عزیزم بله خوب بودن همسرم!برگشتن خیلی سخته ولی سعی میکنم عادت کنم!

ان شاالله که تاپیکت دروغ باشه

مریضم که تاپیک دروغ بزنم تنها چیزی که تواین تاپیک اذیتم کرد همین پست شمابود!

مچکرم عزیزم بله خوب بودن همسرم!برگشتن خیلی سخته ولی سعی میکنم عادت کنم!

دوستم پیشنهاد من به شما ک مثل خواهرمی

شاغل شدن 

مسافرت رفتن چند روز با دوست یا خانواده خودت 

تعویض خونه تون

و تنها نموندن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
دوستم پیشنهاد من به شما ک مثل خواهرمیشاغل شدن مسافرت رفتن چند روز با دوست یا خانواده خودت تعویض خونه ...

عزیزم شاغل که نمیشم مسافرت هم حوصله ندارم کلا باهیچکس!باخونواده همسرم زندگی میکنم واگه خونه رو تعویض کنیم مطمیناسرطان میگیرم!