2777
2789

ریاضی عمومی

ریاضی گسسته ۱ و ۲ 

دیفرانسیل 

آمار و احتمال 

اینارو داری بعضی درساتم آمیخته با ریاضیه 

نمیگم آسونه چون نیست اما نترس اگه رشتشو دوست داری اینارو در حد ده بیار حله 😊

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا ابلفضللل شیمی سخته یا کامپیوترر

از شیمی سر رشته ندارم عزیزم 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

رشته دانشگاهی خواهرمه اگه برای آزاد و پیام نور میخوای بیای خوب نیست تازه استاداش گفتن قراره رشته کامپیوتر تو ایران حذف بشه بخاطر نبود سیستم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

رشته دانشگاهی خواهرمه اگه برای آزاد و پیام نور میخوای بیای خوب نیست تازه استاداش گفتن قراره رشته کام ...

واقعا نه من میخام با سوابق تحصیلی برم من شنیدم اینده داره

واقعا نه من میخام با سوابق تحصیلی برم من شنیدم اینده داره

اینده داره درصورتی که اموزش باشه خواهر من داره لیسانس میگیره از پیام نور استاد یک کلمه از ریاضیات گسسته درس نداد گفت خلاصه نویسی کنید برای امتحانم هیچکدوم بلد نبودن استادی بهشون تقلب رسوند یا کارگاه کامپیوتر داشتن اونایی که ترم اول کاردانی بودن اصلا بلد نیستن کامپیوتر روشن کنن نمره گرفتن تا بعد اگه سیستم اوکی شد بهشون یاد بدن 

برو کلاس خصوصی برنامه نویسی یاد بگیر از دانشگاه بهتره

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»