اخرین لباسی که پوشید ولی میترسم بیارم بو کنم تا مدتا حالم بدمیشه واقعا میترسم بوشو میده ومیدونم بدجورهوایی میشم وتاچن روز کارم به سرم زدن میکشه ولی از یه طرف دلم لک زده براش که برم بوش کنم حس کنم دوباره کنارمه انگار ن انگار۸ماه پیش شب خابید دیگه بیدارنشد نازنینم😭😭😭😭😭
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چه اشکالی داره حتما باید ازدواج کرد؟! همسر پسرداییم همین شرایط داشت ازدواج کرد گیر یه نااهل افتاد دست بزن داشت پسری هم که از پسرداییم داشت بی مادر شد و پیش مادربزرگش زندگی کرد
عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
دوسه ماهی ازفوت خواهرم میگذشت که دخترش رفت سر کمد مادرش یه وسیله برداره ..بعد تا کشو روکشید و دست کرد توش بوی تن خواهرم اومد دست به لباساش زده بود اینقدر گریه کرده ..دیگه خواهر بزرگترش رفت ارومش کرد ..عزیزم میدونم داغ بزرگی دیدی من درکت میکنم ..اما فعلا اینکارو نکن که دردت بدتر میشه
اسی عزیز. سلام. چهل و سه صفحه خوندم تا تونستم بهت برسم. ماشاالله به شما که اینقدر خانم مودب و صبوری ...
عزیزم بخاطر یه قهر خیلی اشتباهه که عشق ازبین رفته برای من این تموم ماجرانیس اونقد روزای سختی رو پشت سرگذاشتم بجون پسرم که هرخانومی طاقت نداره اینقد سختی تحمل کنه شماهم دلتو بزرگ کن به همسرت عشق بده چ اشکالی داره قهرکنه خب بعضی وقتابرعکسه برای منم همین بود من چ مقصر بودم چ نبودم همیشه من میرفتم برای اشتی ولی خیلی همو دوس داشتیم اخ!هرکس زندگیش متفاوته نمیشه برای همه یه نسخه پیچید!
از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤