2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121270 بازدید | 941 پست

كاش تاپيكو نميديم ته دلم خالي شد خدا بهت صبر بده مهربونن😔

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

عزیزم خوشحال باش که عشق تجربه کردی شوهرت باعشق ازت جداشدزمان بده ،بخودت تاکم کم غمت برات کهنه بشه لباسشوبوکن گریه کن تاسبک بشی و اینکه اون تورومبینه باهاش حرف بزن باعکسش ٫عزیژم پسرت گناه داره خودتو قوی نشون بده پدرشوازدس داده نزاردنیاش نوکودکی تاریک بشه روح شوهرت توبهشت عزیزم خدابتوهم آرامش بده  

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن عزیزم درامد ندارم خونواده همسرم خرجمون رو میدن خدانکنه عزیزم زنده باشن!

خدا برات بهترین ها بسازه عزیزم الهی خودت و پسرت لبخند همیشه رو لیتون باشه 

تو کار خدا میمونه آدم چرا آدم بدها نمیبره من هرروز ارزوی مرگش دارم به خدا 

خدا رحمتش کنه و به شما هم صبر و آرامش بده 

منم 8ماهه مادرم و از دست دادم و حالم بده حس کسی و دارم که دیگه پناه نداره هروقت دختری و با مادرش میبینم دلم پر از حسرت و حسادت میشه 😭😭😭😔

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
کار درستی انجام میدین از الان خودتو درگیر آینده نکن .تو حال زندگی کن ان شاءالله پسرت باعث افتخارت با ...

شما ازدواج کردی مجدد عزیزم

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
ببخشید ولی تو‌جوونی تا کی میتونی تنها باشی

چه اشکالی داره حتما باید ازدواج کرد؟! همسر پسرداییم همین شرایط داشت ازدواج کرد گیر یه نااهل افتاد دست بزن داشت پسری هم که از پسرداییم داشت بی مادر شد و پیش مادربزرگش زندگی کرد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
روحش شاد،برادر نازنینمو یک هفته قبل به دنیا اومدن دخترش گذاشتیم زیر خاک،الهی بمیرم برات،یاد زن داداش ...

خدا برادرتون رو رحمت کنه کاش میرف عزیزم خودمم نمیتونستم برم ولی منو با زور بردن توخونه الان میگم خداروشکر که اومدم خاطراتش عطرش تواین خونه هس!همسرمم دوشب قبل رفتنش ساعت۳شب بیدارم کرد وگف تونباشی من چیکارکنم اخه دنیابدون تورو نمیتونم تصورکنم!دارم سعی میکنم حداقل بخاطر پسرم نفس بکشم میدونم سخته ولی مجبورم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

دوسه ماهی ازفوت خواهرم می‌گذشت که دخترش رفت سر کمد مادرش یه وسیله برداره ..بعد تا کشو رو‌کشید و دست کرد توش بوی تن خواهرم اومد دست به لباساش زده بود اینقدر گریه کرده ..دیگه خواهر بزرگ‌ترش رفت ارومش کرد ..عزیزم میدونم داغ بزرگی دیدی من درکت میکنم ..اما فعلا اینکارو نکن که دردت بدتر میشه

بودی شهر رو چراغونی میکردم

اسی چیشد که ثابت شد حواسش بهت هست ببخشید اگه میپرسم مایل بودی جواب بده

خداپسرتو برات نگه داره❤خدابیامرزه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
اسی عزیز. سلام. چهل و سه صفحه خوندم تا تونستم بهت برسم. ماشاالله به شما که اینقدر خانم مودب و صبوری ...

عزیزم بخاطر یه قهر خیلی اشتباهه که عشق ازبین رفته برای من این تموم ماجرانیس اونقد روزای سختی رو پشت سرگذاشتم بجون پسرم که هرخانومی طاقت نداره اینقد سختی تحمل کنه شماهم دلتو بزرگ کن به همسرت عشق بده چ اشکالی داره قهرکنه خب بعضی وقتابرعکسه برای منم همین بود من چ مقصر بودم چ نبودم همیشه من میرفتم برای اشتی ولی خیلی همو دوس داشتیم اخ!هرکس زندگیش متفاوته نمیشه برای همه یه نسخه پیچید!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤