2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121730 بازدید | 948 پست

هیچ وقت فکر نمی‌کردم داغ عزیزانقد سخت باشه هر وقت یکی می‌دیدم کسی ازش فوت شده فقط میگفتم اخی در همین حد یه ذره نمی‌تونستم بفهمم چقد سخت باشه اما  از وقتی بابام یهو رفت داغش جیگرم سوزوند اصلا نمیتونم بهش فکر کنم دقیقا مثل بغض تو گلوم و اشک تو چشم ...خیلی حال بدیه خیلی فقط فقط کسی که این داغ دیده می‌فهمه ...نزدیک یکسال ولی نمیتونم باور کنم نمیتونم بهش فکر کنم قلبم درد میگیره لباسی که برای روز پدر خریده بودم آوردم تو کمد لباسم اما جرات دسش بزنم نگاهش کنم یا یه بار بوش کنم ندارم ای خدا چقد سخت ...خدا به داد دلت برسه استارتر می‌دونم هیچ جمله ای آدم آروم نمیکنه فقط میتونم بگم خدا بهت واقعا صبر بده تحمل کنی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت فکر نمی‌کردم داغ عزیزانقد سخت باشه هر وقت یکی می‌دیدم کسی ازش فوت شده فقط میگفتم اخی در همین ...

آره گلم.تا داغ عزیز نبینه کسی واقعا نمیتونه درک کنه.منم چهارده ماهه مامان قشنگم از پیشمون رفته و من هر روز و هر لحظه دلتنگ تر میشم.چرا بعضی ها میگن خاک سرده؟من اصلا قبول ندارم این حرفو که میگن به خاک بسپارین خاک آدمو سرد میکنه.روح پدر مهربونت شاد باشه گلم.روز پدر نزدیکه و داغت تازه تر میشه.با همه وجودم میفهممت عزیزم.

اسی چیشد که ثابت شد حواسش بهت هست ببخشید اگه میپرسم مایل بودی جواب بدهخداپسرتو برات نگه داره❤خدابیام ...

عزیزم پدرشوهرم پولی که ازهمسرم مونده بود رومیخاست میکف ماشین بخریم به اسم خودت بزنم منم تو دوراهی بودم حتی اگه میخرید به اسم منم میبود بازم رانندگی بلدنبودم پسرمم۲سالش بود شب تصمیم گرفتم بدم ولی وقتی خابیدم همسرم اومدخابم زیر همون پنچره ای که ازدنیارفته بود خوش وخرم وایساده بودمیخندید و باهمون لقبی که بهم دادع بود صدام کرد و گف پولمو هدر نده ها اون پول برای تو پسرمونه!دیگه ندادم پولو وفهمیدم بهترین کاروکردم خداروشکرکه ندادم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
هیچ وقت فکر نمی‌کردم داغ عزیزانقد سخت باشه هر وقت یکی می‌دیدم کسی ازش فوت شده فقط میگفتم اخی در همین ...

منم واقعاهیچوق فک نمیکردم اینقدداغون بشم اینقد نابود بشم داغ عزیزندیده بودم ونمیدونستم بی پناهی ینی چی بی کسی ینی چی ولی وقتی همسرم رف تازه دنیارو بهتردرک کردم اطرافمو غم هارو دنیا برام یه جلوه جدید رو کرد دنیا کلا عوض شد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
آره گلم.تا داغ عزیز نبینه کسی واقعا نمیتونه درک کنه.منم چهارده ماهه مامان قشنگم از پیشمون رفته و من ...

ممنون عزیزم خدا مادر عزیزت رحمت کنه درست گفتن خاک سرد وقتی عزیزت خاک می‌کنی اصلا آدم هنگ سرد بعد که میگذره داغ میشه تازه داغ آدم و هروز بیشتر قبل میسوزه آدم حالا که فکر میکنم بعضی وقتا میگم من چجوری اون زمان بابام رفت نمردم چجوری تحمل کردم الان هر بار میپاشم از هم یلدا تولد بابام بود آخر دی ماه فوت کرد روز پدر تو تخت بیمارستان بود چقد تلخ این خاطرات تکرار میشه و دقیقا ما همو میفهمیم از خدا فقط میخام بهمون صبر بده عزیزم فقط بگذره انقد بگذره که خاطرات پاک بشن وگرنه آدم هروز نابود میشه

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

منم واقعاهیچوق فک نمیکردم اینقدداغون بشم اینقد نابود بشم داغ عزیزندیده بودم ونمیدونستم بی پناهی ینی ...

دقیقا میفهمت گلم من میگم داغ پدر سخت بهم میگن داغ مادر بدتر یکی میگه مادر پدر موروثی اند داغ خواهر برادر بدتر و از همه بدتر داغ بچه هست ...هر کسی یه چی میگه برای آدم آروم کنه ولی عزیزم تنها تجربه من تو این یکسال اینه تو تنهایی گریه کن انقد که تخلیه بشی تو خودت نریز و سعی کن از خاطرات فرار کنی چون قشنگ نابود میشی ....من تجربه خودم دارم چون باردار هم بودم دقیقا زمان که پدرم به خاک سپردم دختر دوم باردار بودم نمی‌دونستم فکر کن این بچه رو با چه خالی دنیا آوردم خدا خودش صبرت بده من سرم با قرآن خودن گرم میکنم آروم میشم 

دقیقا میفهمت گلم من میگم داغ پدر سخت بهم میگن داغ مادر بدتر یکی میگه مادر پدر موروثی اند داغ خواهر ب ...

هرکسی هرداغی دیده براش همون داغ سنگین ترع من داغ همسرم شما پدر یکی مادر یکی برادرهرکسی متفاوته سعی میکنم فقط سرگرم بشم حالا باهرچی که هس ولی یه وقتایی هرکاری میکنم نمیشه وسط کار روزانه یهویی میشینم و به خودم میام میبینم ساعتهاگذشته و من غرق شدم توخاطرات!یه هفته میشه نتونستم دل سیرگریه کنم و بخاطرهمون اوضاعم داغونه!

ممنون عزیزم خدا مادر عزیزت رحمت کنه درست گفتن خاک سرد وقتی عزیزت خاک می‌کنی اصلا آدم هنگ سرد بعد که ...

خاطرات پاک نمیشن.فقط کمرنگ میشن.سالها هم بگذره این دلتنگی هست.ولی صبور میشی.تحملت زیاد میشه.منم وقتی مامانمو دفن کردن چند ساعت کنارش نشستم بدون هیچ اشکی.انگار شوک بهم وارد شده بود .ولی وقتی جای خالی شو تو خونه دیدم.وقتی عکسشو میدیدم نفسم بند میومد.حتی وقتی بارون میومد من مثل ابر بهاری اشک میریختم که مامانم الان سردش میشه.هیچی حالیم نمیشد.هنوزم نمیشه.کاش خدا بهمون صبر بده.

عزیزم کاش بود حاضر بودم توچادرکنارش زندگی کنم ولی نیس که بشه و خودمو میشناسم تااخرعمرنمیتونم عاشق بش ...

ای کاش به دکتر مراجعه کنی،ممکنه دچار افسردگی شده باشی

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ای کاش به دکتر مراجعه کنی،ممکنه دچار افسردگی شده باشی

عزیزم اخرین درجه ازافسردگی رو دارم!

منم واقعاهیچوق فک نمیکردم اینقدداغون بشم اینقد نابود بشم داغ عزیزندیده بودم ونمیدونستم بی پناهی ینی ...

عزیزم همسرت نزدیک ترین فرد زندگیت بود و عاشقانه دوستش داشتی .برات خییییلی سخت بوده و هست.براش قرآن بخون گلم و از خدا بخواه بهت صبر بده تا بتونی با غم نبودنش کنار بیای و یادگاری شو به ثمر برسونی.عزبزم پسرت یه مادر شاد و قوی میخواد که هم براش مادر باشه هم پدر.انشالله خدا کمکت کنه عزیزم.

عزیزم همسرت نزدیک ترین فرد زندگیت بود و عاشقانه دوستش داشتی .برات خییییلی سخت بوده و هست.براش قرآن ب ...

فداتشم عزیزم بله همسرم خیلی بهم نزدیک بود همیشه بهم میگف تو حتی بیشترازپدرومادرمم دوسم داری هیچکس دراین اندازه منو دوست نداشته!خیلی برام سخت بودوهس خیلی زیاد!سعی میکنم کنارپسرم ظاهرمو حفظ کنم تاحداقل اون بتونه یه زندگی معمولی داشته باشه!

برای سلامتی مادرم دعا کنید حالم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy