2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121731 بازدید | 948 پست
یه پسر۲ساله قشنگم!

الهی

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهرت ساپورتت میکنه؟

ببخشید اینو‌میپرسم برادر شوهر مجرد داری؟

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

خوشبحالت غیرت دارنادم هستندفامیل شوهر من فقط تو مراسم بودنبعد ناپدید شدنقدرشون رو. بدونپیششون راحتی ...

اره خوبن خداییش خیلی غیرت دارن بخصوص برادرشوهرم اصلن نمیزاره کمبودی حس کنم روز زن برام ساعت خرید یکی دیگه که۱۶سالشه رفته بود برام گل شیشه ای خریده بود خاهرشوهرامم ۱۳و۷سالشونه رفته بودن گل خریده بودن کیک گرفتن که نبودهمسرم کمتربه چشم بیاد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
پدر شوهرت ساپورتت میکنه؟ببخشید اینو‌میپرسم برادر شوهر مجرد داری؟

پدرشوهرم ن برادرشوهرم ساپورتم میکنه بله مجرد هست!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عزیزمخدا به دلت صبر بدهمنم وقتی پدرم مرده حس میکنم 30 ساله یه سوراخ بزرگ وسط قلبمه

بله یه حس خلا که هیچوق پرنمیشه همیشه همه جا نبودش عذاب اوره بخصوص وقتی دوتاجوون میبینم که دارن میکن میخندم یابچشون پیششونه قلبم میترکه حسودی نمیکنم ارزوی خوشبختیم براشون میکنم ولی میگم مگه منوهمسرم چیمون کم بود چی میشد الان ماهم خوشحال بودیم!

بله یه حس خلا که هیچوق پرنمیشه همیشه همه جا نبودش عذاب اوره بخصوص وقتی دوتاجوون میبینم که دارن میکن ...

دقیق منم

بعد 30 سال یه بابایی با بچه اش به مهربونی حرف میزنه و..خیلی دلم میگیره

فوری دعا میکنم براشون و خیلی دلم میخواد 

هنوز هم فیلم در پنا هت ورو به عشق دیدن بابای مهربون از سر تا ته میبینم هزار بار

مخصوصا ایرج راد 

چقدر مهربونه در حق دخترش

خدا به دلت صبر بده 

خیلی سخته 

پدرشوهرم ن برادرشوهرم ساپورتم میکنه بله مجرد هست!

ببخشید ولی تو‌جوونی 

تا کی میتونی تنها باشی

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ایشالله هیچوق رفتن عزیزاتو نبینی من ساعتها سرشو گذاشتم روپاهام اجازه ندادم کسی بش دست بزنه ساعتها ام ...

عزیزم😭😭😭

منم دقیقا حالتو دست داده بود بهم ببین شش تا آرامش بخش  دن بهم اصلا اثرنکرد😔😔😔

ببخشید ولی تو‌جوونی تا کی میتونی تنها باشی

بله جوون هستم تنها ببودن رو بیشتر دوس دارم تااینکه زندگی یه نفر دیکه روهم خراب کنم و هیچ عشقی به کسی ندم!