2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121729 بازدید | 948 پست
عزیرم منم لباسای بابام رو که آخرین بار تنش بود رو گذاشتم تو سه تا کیسه که عطرش نپره حتی قرصاش و دوتا ...

منم قرصاشو هنوزم نگه داشتم همه میگن بنداز دور ولی دلم نمیاد همه وسایلاشو ازمایشات همه چیو نگه داشتم😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه نه من سه بار تا خو کشی رفتم بار آخر زورم فقط یا موهام رسید از بیخ تراشیدم😭😭

منم۳تاخودکشی ناموفق داشتم تهش دیدم نمیشه دیگه فقط زورم به چشام میاد که گریه میکنم و دارن کورمیشن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدانگهشون بدارهخدا براتون زندگی جدیدی بسازهخدابهترین رو براتون بخوادبرای من خیلی رفتارجالبی ندارنمن ...

ن خونواده همسرم ادمای خیلی خوبی هستن و پسرمو دوس دارن ومیگن یادگارپسرمونه جای باباشه منم نباید گریه کنم چون پسرم میاداشکامو پاک میکنه ولی نمیتونم جلوی خودمو بکیرم باید قوی شد باید سخت تلاش کرد خیلی سخته ولی باید بشه!

ن خونواده همسرم ادمای خیلی خوبی هستن و پسرمو دوس دارن ومیگن یادگارپسرمونه جای باباشه منم نباید گریه ...

اره

چون تنها نیستی خداکمکت میکنه

خداروشکر که کنارت ادمای خوب هستن

خداروشکر 

خدا ب دلت صبر بده دوست عزیز.

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم خدا رحمتش کنه حقوق داری یا ن درآمدت از کجا شغل شوهرت چی بود کاش شوهر من مرده بود به جای شوهر ش ...

ن عزیزم درامد ندارم خونواده همسرم خرجمون رو میدن خدانکنه عزیزم زنده باشن!

عزیزم 🥺🫂خدا به دلت صبر بده ای کاش منم اینجوری دوست داشتم همسرمو ، حسودیم شد به میزان عشق بینتون

عزیزم کاش بود حاضر بودم توچادرکنارش زندگی کنم ولی نیس که بشه و خودمو میشناسم تااخرعمرنمیتونم عاشق بشم!

روحش شاد،برادر نازنینمو یک هفته قبل به دنیا اومدن دخترش گذاشتیم زیر خاک،الهی بمیرم برات،یاد زن داداشم افتادم،ولی اون هیچ وقت نتونست حتی برای لحظه ای وارد خونش بشه،اخرین پیام برادرم شب قبل موقع برگشت از سرکار به خانومش بود،که دلم برای تو ودخترم تنگ شده،فردا صبحش برای همیشه داغدارمون کرد،بخاطر بچت اروم،باش،زندگی در جریانه،در چشم بهن زدنی ،ماهم رفتنی هستیم

ای بابا عزیزم شوهر زنده بودنش یه دردسر  مرده بودنشم 

یه دردسر 

بخدا اگه بدونی اون دنیا چقدررررر خوبه اگه بدونی الان شوهرت چقدررررر حالش خوبه....... 

زندگی گس از زندگی نگاه میکنی؟! 

میدونی آدمای مختلفی چیزایی که دیدن رو تعریف میکنن ولی حتی هموناییکه کلی گناه کردن هم بازم وقتی میخواستن برشون گردونن همین دنیا دوس نداشتن برگردن هرکی رفته دوس نداشته برگرده همه شون درمورد یه چیز صحبت نمیکنن همه چیزو نمیگن هیچکدوم شون درباره مهربونی و بخشندگی خدا هیچ حرفی نزدن تو فک کن چقدررررر بخشندگی خدا زیاده رحمت خدا زیاده که هیچکی حتی آدمایی که کاره بد کردن هم دلشون نمیخواد برگردن 

انقد برا اون خدا بیامرز خودتو ناراحت نکن.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اسی عزیز. سلام. چهل و سه صفحه خوندم تا تونستم بهت برسم. ماشاالله به شما که اینقدر خانم مودب و صبوری هستی خیلی گریه کردم. خدا خانواده همسرت رو حفظ کنه . من چهل و دو سالمه و پونزده ساله ازدواج کردم. منم سالهای اول زندگی خیلی عاشق بودم. ولی الان متاسفانه هیچ عشقی نمونده. اصلا دلم برای شوهرم تنگ نمیشه. از نبودنش خوشحالم  چون خیلی اذیتم کرده. ایشون خیلی بی احساسه. قهرای وحشتناک و طولانی داره. دیگه هیچ حسی بهش ندارم. حق دارم به نظرت؟؟ دوست دارم هیچوقت خونه نیاد. مهربونه. بچه هامون خیلی دوست داره ولی چه کنم که قهراش خیلی منو دلزده کرده. واقعا دوست دارم بمیره و از دستش راحت بشم.