2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121164 بازدید | 939 پست

خدا به دلت صبر بده عزیزم 

ولی زندگی همینه غم و غصه آدم و پیر میکنه 

باید در مقابل روزگار تسلیم بود 

زندگی همچنان ادامه داره با امیدواری زندگی کن روزهای خوش باز هم میاد با امید و اعتماد به نفس 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😪همیشع ترس از دست دادن عزیزامو دارم بدجور حالم بد میشه وقتی بهش فک میکنم

منم مثل توام

شبا وقتی شوهرم خوابه زل میزنم نگاش میکنم 

ولی میدونی افکار منفی خیلی بده

سعی کنیم همیشه مثبت فکر کنیم

خدا عزیزانت رو برات نگه داره و همسرت همنشین امیر المومنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله باشه ...

مچکرم عزیزم فدای مهربونیت!بله به یکباره کمر ادم میشکنه اصلن انگار بی پشت وپناه شدی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
داغ سخته خودم تمام خانوادم زیر خروارها خاک تو زلزله بم ازدست دادم

خدا بیامرزتشون جاشون بهشت باشه گلم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدا به دلت صبر بده عزیزم ولی زندگی همینه غم و غصه آدم و پیر میکنه باید در مقابل روزگار تسلیم بود زند ...

گفتن اینکه زندگی ادامه داره خیلی اسونه ولی واقعاادامه نداره فقط دارم بااجبارنفس میکشم تاروزاتموم شه هرروزی که مسگذره میکم شکر یه روز ازعمرم کمترشد و به همسرم نزدیکترشدم!

دیروز من کت پدرمو پوشیدم انگار بغلم کرده بود ززززار می زدم ۱۰ روزه ندارمش ، چه غمیه چه دردیه خدایا

خدارحمتش کنه عزیزم روزای اول که خیلی سخته خیلی زیاد من که کلا تاچهلم عین جنازه بودم فقط زل میزدم به درودیوار هرچند الانم فرقی نکردم بااون@موقع ها ولی بخاطر پسرم به کارام میرسم!

عزیزم همش یه هفته بود فشارپیداکرده بود و دکتر براش تجویزنکرده بود چون میکف بخاطر دیالیزه و قراره پیو ...

بچه داری عزیزم

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و. هرچه خواهی کن 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

گفتن اینکه زندگی ادامه داره خیلی اسونه ولی واقعاادامه نداره فقط دارم بااجبارنفس میکشم تاروزاتموم شه ...

همه چی بستگی به تفکر شما داره وقتی به خودتون تلقین می کنی که زندگی بدون اون سخت قطعاً وضعیت بدتر میشه 

چرا فکر می کنی بدون اون زندگی ادامه نداره ممکنه هر چیز و هر کسی را از دست بدیم و این قانون دنیای فانی است 

هر چیزی که از دست بدیم تو این دنیا بزرگ حتماً جایگزینی داره باید از نظر روحی خودت قوی کنی 

افکار منفی را از خودتون دور کنید مثبت اندیش باشید 

شما حق دارید زندگی کنید و خوشبخت بشید و خواهی شد

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

بچه داری عزیزم

اره قشنگم یه پسر۲ساله دارم!

برای مؤمنین و مومنات بسیار راحت هست تو دلشو خالی نکن هر کسی مومن و مومنه از این دنیا بره در رفاه و آ ...

والا🙄 نعوذب الله مگه خدا مشکل روحی داره بخواد آفریده خودشو عذاب بده!؟

چه مؤمنش، چه غیر مؤمنش

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

همه چی بستگی به تفکر شما داره وقتی به خودتون تلقین می کنی که زندگی بدون اون سخت قطعاً وضعیت بدتر میش ...

مچکرم عزیزم جایگزینی برای همسرم قطعا پیدانمیشع و نخواهد شد!من خیلی سعی کردم ادامه بدم و مثبت فکرکنم ولی نشد کع بشه خوسبختی حق ومنوپسرم هس ولی همیشه توهمه دقیقه هام کمبودهمسرم برای من کمبود پدربرای بچم حس میشه و نمیشه اینو انکارکرد!