2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121719 بازدید | 948 پست
گفتم کار از محکم کاری عیب نمی کنه وگرنه حق با شماست مثلاً من خودم از اولیای خداوند می باشم 😌😆🤣ببخ ...

نمیری😂

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

الهی بمیرم برای دلت. خدا بهت صبر بده.

خدانکنه گلم!مچکرم فداتشم💓

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم چرا فوت کردن همسرتون

فشارخونشون رفته بود بالا توخواب و سکته مغزی کرده بودن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خدانکنه گلم!مچکرم فداتشم💓

حالم بدجوری داغون شد. الان هم با تاپیک شما هم اون خانم که میگه شوهرس معتاده 😭😭😭😭

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و. هرچه خواهی کن 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

خدارحمتش کنه عزیزم روزای اول که خیلی سخته خیلی زیاد من که کلا تاچهلم عین جنازه بودم فقط زل میزدم به ...

بهم می گن جلوی بچه هات گریه نکن جلو مامانت گریه نکن جلوی داداشات گریه نکن تنهایی هم شوهرم نمی زاره گریه کنم می گه داغون میشی، فقط الان بغل بابامو می خوام گریه کنم بگم دلتنگشم، دیروز لباساش بوشو نمی دادن پریده بودن ، سنی نداشت ، شب یلدا شوهرم مریض بود ولی من باز دعوتش کردم، دوروز بعد اونم مریض شد تو خواب تنگی نفس گرفته بود و ایست قلبی هر روز داد می زنم بابا منو ببخش من باعثش بودم😔😭

حالم بدجوری داغون شد. الان هم با تاپیک شما هم اون خانم که میگه شوهرس معتاده 😭😭😭😭

زندگیتون پرازارامش باشه عزیزم خداهرکسی رو یه جورامتحان میکنه!

وای خدایاا چراا اخه مگه این بچه پدر نمیخواست بگردم عزیزم حرفی ندارم خدا بهت صبر بده

نمیشه رفت باخداجنگید که عزیزم قطعا میخاد ولی خب خدا نخاست!

مچکرم عزیزم جایگزینی برای همسرم قطعا پیدانمیشع و نخواهد شد!من خیلی سعی کردم ادامه بدم و مثبت فکرکنم ...

چرا فکر می کنی پیدا نمیشه کسی با خصوصیات ایده آل 

عزیزم مواظب حالات روحی شما روی فرزند دلبندتون تاثیر متفی نزاره 

بازهم سعی کن مثبت فکر کنی مطالعه کنید کتاب بخوانید 

با رفتن یک نفر دنیا هیچ کس تموم نمیشه 

اما با رفتن عزت نفس و نابودی روح و روان زندگی و خوشی از بین میره 

خیلی ها هستن با وجود شوهر و پول و امکانات آرزوی مرگ دارن 

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

همین الان پاشو برو بیرون خونه و اون لباس بده به یکی و سر راه برای خودت و  پسرت لباس جدید و گل بخر به خودت بگو باید ادامه بدم بخاطر خودم و پشرم و همسرم مطمئن باش اون اینطوری خوشحالتره بعدم کلاس زبان اسم بنویس و یه سریال خوشگل و شاد دانلود کن و هر شب یک قسمت با پسرت ببین

خدا بهت صبر بده همیشه ترس از دست دادن همسرمو دارم الان خالم بد شد دوست دارم یه جوری جلو مرگ عزیزامو بگیرم اما نمی‌دونم چطوری 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بهم می گن جلوی بچه هات گریه نکن جلو مامانت گریه نکن جلوی داداشات گریه نکن تنهایی هم شوهرم نمی زاره گ ...

عزیزم شماباعثش نبودین باورکنید این سرنوشت بوده منم هرثانیه باخودم کلنجارمیرم که اگع اون شب نمیخابیدم متوجه میشدم وهمسرمو میرسوندم بیمارستان الان زنده بود اگه فلان کارومیکردم الان بود ولی همش یه توهمه سرنوشت اینجوری بود قراربود بره هیچکاری هم ازدست کسی برنمیادمتاسفانه!

همین الان پاشو برو بیرون خونه و اون لباس بده به یکی و سر راه برای خودت و پسرت لباس جدید و گل بخر به ...

عزیزم من قطعالباسشو به کسی نمیدم تنهاچیزیه که بش امیددارم و راستش کاش میشد برم بیرون ولی هرکسی تو یه فرهنگ زندگی میکنع و من قطعاجزرفتن همسرم کلی مشکلات دیگه هم دارم!