2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 121718 بازدید | 948 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😪همیشع ترس از دست دادن عزیزامو دارم بدجور حالم بد میشه وقتی بهش فک میکنم

ایشالله هیچوق رفتن عزیزاتو نبینی من ساعتها سرشو گذاشتم روپاهام اجازه ندادم کسی بش دست بزنه ساعتها امبولانس منتظرم بود تااجازه بدم همسرمو ببرن ولی باورنمیکردم ومیگفتم زندس تااینکه عموی همسرم دزدکی به همه سپرد که بهم بگن بله زندس تابتونن ازم بگیرنش وقتی توکفن دیدمش فقط تونستم چشاشو ببینم نامردا نذاشتن صورتشو لمس کنم ساعتها بیهوش بودم میدونستم اطرافم چی میگذره ولی نمیتونستم چشامو بازم کنم وقتی روتخت بیمارستان گذاشتن توکیسه تاببرن سردخونه چندین نفراومدن ولی نتونستن کنترلم کنن تانرم نگاش کنم نتونستم ببوسمش نتونستم لمسش کنم نتونستم بوش کنم😭😭😭

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ایشالله هیچوق رفتن عزیزاتو نبینی من ساعتها سرشو گذاشتم روپاهام اجازه ندادم کسی بش دست بزنه ساعتها ام ...

😭😭😭😭😭😭وای چرا گریم گرففععففعفف 

خیلی سختههه واقعن من گریم گرفففف

من هنوز نامزدم  گاهی وقتا تصور میکنم اگ خدای نکرده همچین اتفاقی برا نامزدم بیوفته میمیرم

دوس دارم قبل عزیزانم بمیرم 

😭😭😭😭😭😭

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

اینجور وقتها براش نماز خیرات بخون یا یه چیزی خیرات بده احتمالا گاهی روحش میاد سراغت چون به ثواب نیاز داره زندگی توی برزخ راحت نیست آنقدر سخته که همش چشم به راه دنیایی بدون اینکه راهی جز انتظار داشته باشی با مریضی ودلتنگیت چیزی بهش نمی رسه باید اموات رویداد کرد لا اقل با ذکر صلوات برای روحشون

https://eitaa.com/kodakenazanin

اینجور وقتها براش نماز خیرات بخون یا یه چیزی خیرات بده احتمالا گاهی روحش میاد سراغت چون به ثواب نیاز ...

برای مؤمنین و مومنات بسیار راحت هست تو دلشو خالی نکن هر کسی مومن و مومنه از این دنیا بره در رفاه و آسایش هست طبق نص صریح قرآن و تفاسیر روایی و احادیث.. اما دعا و صلوات و زیارت به نیابت از رفتگان هم بسیار سفارش شده و خوندن قرآن و همه رو هدیه کردن به ائمه اطهار صلوات الله علیهم اجمعین از طرف متوفی تا ثوابش هزاران برابر بهش برسه 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی