2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122127 بازدید | 953 پست
اشکم را درآوردی😭😭😭 خدا رحمتش کنهامروز فکر بودم خواستم برم دانشگاه از همسرم دور بشم یکی از لباس ها ...

ممنون عزیزم خداحفظشون@کنه و همیشه کنارهم خوشبخت باشین!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من تو۳چ۲ماه اول۲۵کیلو کم کردم موهای سرم سفید شد ۳تاخودکشی ناموفق داشتم کارم فقط زل زدن به در و ...

قوی باش اون امانتی بود خدا گرفت منم ۷سال شوهرم فوت شده قرآن بخون صبرو استقامتوازخدا بخواه 

اره عزیزم زیادخابم نمیاد سر یه قضیه بهم ثابت کرد هواسش بهم هسیه بارم به خابم اومد که زنده شده و پاها ...

ببخشیذ اینو میپرسم ولی صبحی که رفتی بیدارش کنی ، متوجه نشدی ک از دنیا رفته ؟؟ منظورم اینه ک صداش زدی؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
واقعا سخته.واقعا دردناکه.خدا ب هیچکی مرگ عزیز نشون ندهوقتی لباسای داداشمو آوردن ما هزاران بار مردیم. ...

ان شالله عزیزم روزیکه لباساشو به نیازمندا دادم حس میکردم تازه رفته منو مادرشوهرم برادرشوهرم مثل دیوونه ها بومیکردیم وگریه میکردیم هیلی سخته هیچکی غم عزیز نبینه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ببخشیذ اینو میپرسم ولی صبحی که رفتی بیدارش کنی ، متوجه نشدی ک از دنیا رفته ؟؟ منظورم اینه ک صداش زدی ...

رفتم بیدارش کنم بره دیالیز صداش کردم عکس العملی نشون نداد یه حس بهم گف دستتو بذار روقلبش بعدش متوجه شدم ببخش عزیزم نمیخام توضیح بدم واقعا خیلی خیلی اذیت میشم اون احظات یادم میاد!

امیدوارم مشکلتون حل بشه و زندگی به کامتون شیرین💕

ممنون عزیزم، منم امیدوارم خدا بهترین حالو بهت  هدیه بده من درک کردم تا اعماق قلبم این دردو حس بدیه خیلی بد وقتی اونی که دوس داری رو از دست میدی انگار با چکش نابودت میکنن 

من فعلا وقتی قلبم میگیره حتی بغل همسرمم گریه میکنم چون اون دردو با گذشت 1سال فراموش نکردم

اسی جان دوست من توی تصادف مادر و همسرش را از دست داد. بنده خدا خانه و زندگی و پشتوانه اش را کامل از دست داد اونم روز تولدش. تازه عقد کرده بود. خدا را شکر با مشاور و دارو تونست به زندگی برگرده. حتما تراپی برو.

قوی باش اون امانتی بود خدا گرفت منم ۷سال شوهرم فوت شده قرآن بخون صبرو استقامتوازخدا بخواه

خدارحمتشون کنه ولی برای ماخیلی زود بود یه پسر۲ساله داشتیم تازه اوج جووتی مابود۲۳ساله بودیم میخاستیم زندگی کنیم💔😭😭

رفتم بیدارش کنم بره دیالیز صداش کردم عکس العملی نشون نداد یه حس بهم گف دستتو بذار روقلبش بعدش متوجه ...

حق داری 

اصلا توضیح نمی‌خواد 

ببخشید اگه باعث یادآوری شدم 😓😓

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اسی جان دوست من توی تصادف مادر و همسرش را از دست داد. بنده خدا خانه و زندگی و پشتوانه اش را کامل از ...

عزیزم تراپی اثر نداره تاوقتی خودت نخایی واقعا من نمیتونم کناربیام باهمچین غم بزرگی تراپی قرص داد و گف بیمارستان روانی!

خدا بهت صبر بده و همسرتو رحمت کنه نمیدونم چقد اذیت شدم ک منی ک عاشق شوهرم بودم و عاشق بوی تنش الان بهش کاملا بی حس شدم و منتظر سپری شدن پروسه طلاقم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند