2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 122127 بازدید | 953 پست
ممنون عزیزم، منم امیدوارم خدا بهترین حالو بهت هدیه بده من درک کردم تا اعماق قلبم این دردو حس بدیه خ ...

فداتشم عزیزم خیلی سخته ولی شکرکه یه اغوش گرم داری که هواتو داره !

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارحمتشون کنه ولی برای ماخیلی زود بود یه پسر۲ساله داشتیم تازه اوج جووتی مابود۲۳ساله بودیم میخاستیم ...

الهی بگردم حق داری ولی باید قبول کنی عزیز دلم تو ی مادری بچت مادر شاد وقوی می خواد الان فقط دارم اشک می ریزمو می نویسم بچت جلوی چشممه سخته ولی باید بپذیری قوی باش تا می تونی قرآن بخون 

خدا بهت صبر بده و همسرتو رحمت کنه نمیدونم چقد اذیت شدم ک منی ک عاشق شوهرم بودم و عاشق بوی تنش الان ب ...

امیدوارم عزیزم زندگیت پربشه ازلحظات خوب و ارامش و مشکلتون حل بشه💕

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
آخ عزیزم برات صلوات فرستادم سعی کن مشاوره بری تا آروم بشی

مساوره میگه بیمارستان روانی!

الهی بگردم حق داری ولی باید قبول کنی عزیز دلم تو ی مادری بچت مادر شاد وقوی می خواد الان فقط دارم اشک ...

بچم@کنارم خابیده قوی شدم شاد هم کنارپسرم مجبورم باشم ولی امان ازتنهایی های خودم امان ازبی کسی خودم خیلی تک وتنهام انگاری بارفتن یه نفر همه رفتن اون بارفتنش همه کسمو برد بی کس شدم منوبچم باهم یتیم شدیم!

فداتشم عزیزم خیلی سخته ولی شکرکه یه اغوش گرم داری که هواتو داره !

مرسی فداتشم، امیدوارم حال دلت خوب بشه

اره هست ولی تمام اون دوران انگار لحظه لحظه اش رو نوشتن تو مغزم با هیچی بیرون نمیره منو همسرم تازه یه ماهه از یه درد  دیگه بیرون اومدیم  

اون موقع که همسرم نبود لازم داشتم با ادما حرف بزنم اما نمیتونستم حتی تایپم نمیکردم فقط هر روز روزی چند بار به همسرم زنگ میزدم ساعت ها باهاش حرف میزدم بهش پیامک میدادم من توهمی شده بودم جوری بودم روزی 10بار خودکشی میکردم هر جا قیچی یا چاقو میزدم خودزنی میکردم

نه عزیزم ازدواج نکردم

درک میکنم منم نمیتونم تااخرعمر کناربیام باکسی!

امیدوارم عزیزم زندگیت پربشه ازلحظات خوب و ارامش و مشکلتون حل بشه💕

ممنونم خدا ب دلت ارامش بده منم خیییلییی عاشق بودم بخدا شبا دستاشو ‌رم میزدم و میبوسیدم اما اون پیش همه خرابم کرد ب دروغ بدمو گفت بهم خیانت چتی و عاطفی کرد تحقیرم کرد و گفت بهم لذت نمیدم خوردم کرد دیگه رهاش کردم اون لیاقت عشق خالص و پاک منو نداشت

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند