2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6161 بازدید | 230 پست
یعنی حین بخشش از شما بعد فهمیدن ماجرا توسط شما رفته گوشی تهیه کرده ؟

من هنوز نبخشیده بودم و هر روز کلرم گریه بود به اینکه ببخشم یا نه،ولی ایشون هر روز میگفت که چیکار میکنه زنگ میزد حتی گوشی هوشمندشم خونه بود که مثلا اعتماد سازی کنه ولی اینا همش فیلم بود بلکه ماهر تر شده بود گویا و گوشی دوم تهیه کرده بود💔اینقدر این گوشیو زیرکانه و با برنامه خریده بود که هیچوقت فکر نمیکرد من متوجه بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله واقعا میفهمم چی میگی عزیزم،به شدت بابت این تجربه تلخم متاسفم.واکنش همسرت چی بود؟بخشیدی؟بعد از او ...

طبق معمول که حیلی هاشون میگن گفت قضیه ا نجوری کا تو فکر می کنی نیست و از این چرت و پرتا . به خاطر بچه هام که تو سن حساسی بودن وایسادم دخترم ۱۶سال و پسرم ۲۰ سالش بود .  سوختم و داغون شدم فکر کن دختری که همسرم بهش ابراز علاقه کرده بود همسن پسرمون بود .فکر کن همزمان که پسرم تو دانشگاه عاشق هم دانشگاهیش شده بود بابا جونش هم با ۴۸ سال سن عاشق همکارش شده بود ......ولی با کمک خودش دوباره سرپا شدم انقدر ابراز پشیمونی کرد و سعی کرد جبران کنه نه دیگه تکرار نکرد

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
من هنوز نبخشیده بودم و هر روز کلرم گریه بود به اینکه ببخشم یا نه،ولی ایشون هر روز میگفت که چیکار میک ...

واقعا متاسفم شدم بخدا اشک تو چشام حلقه زد نمیدونم چجوری چی میشه ولی فقط فقط از خدا کمک بخواه.. چوب خدا صدا نداره... واقعا کلمه‌ی حیون گناه واسه آدمی که از اعتمادت دوباره سواستفاده کرده تو اون شرایط واقعا بخشش دل بزرگی میخواد تو داشتی ولی اون بی ریشه ازش سو استفاده کرده ..از خدا برا دلت    آرامش میخوام شدید 

من خودم با شوهرم مثل سگ و گربه ایم ولی تو این ده سال  هیچی ازش ن دیدم ..

طبق معمول که حیلی هاشون میگن گفت قضیه ا نجوری کا تو فکر می کنی نیست و از این چرت و پرتا . به خاطر بچ ...

هعیییی💔سخته سخت

خوبه خداروشکر ان شاءالله که هیچوقت دیگه تکرار نمیکنه عزیزم

پس گویا داغ خیانت هیچوقت فراموش نمیشه

طبق معمول که حیلی هاشون میگن گفت قضیه ا نجوری کا تو فکر می کنی نیست و از این چرت و پرتا . به خاطر بچ ...

ولی شما یجوری تعریف می کنیم  که انگار چند لحظه پیش برات اتفاق افتاده 💔

بس قبول داری فراموش نمیشه ... فقط بخشیده میشه

واقعا متاسفم شدم بخدا اشک تو چشام حلقه زد نمیدونم چجوری چی میشه ولی فقط فقط از خدا کمک بخواه.. چوب خ ...

مرسی از دعای خوبت مهربون🩵بخدا نمیدونی کارم شده گریه و هزارجور فکر کردن😭

ممنون میشم برام دعا کنی خدا خودش کمکم کنه و بهترین راهو برام رقم بزنه عزیزم بشدت دل شکستو خستم از همه چی🙏🏻

خداروشکر ان شاءالله هیچوقت نبینی و همیشه خوشی و حال خوبو تجربه کنی گلی

ولی شما یجوری تعریف می کنیم که انگار چند لحظه پیش برات اتفاق افتاده 💔بس قبول داری فراموش نمیشه ... ...

دقیفا همینه .برای من این شکلیه که انگار گذاشتمش تو یک صندوق درش رو بستم گذاشتم گوشه ذهنم .اگه برم سراغش درش رو باز کنم تر و تازه سر جاشه ولی خوب نمیرم دیگه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.