2777
2789
عنوان

قرار اول

86 بازدید | 17 پست

فردا میخوایم از ساعت ۲ همو ببینیم. من راستش دلم نمیخواد برای ناهار خرج کنه. چه ساعتی همو ببینیم؟؟؟

مثلا عرعر کنی بوم‌بوم کنه قلبم، مثلا مث خر بدوئی سمت منه احمق🗿✌🏿

بزار خرج کنه عزیزم عیارش رو همون قرار اول نشون میده هم به خرج کردنش توجه کن هم رفتارش با بقیه خصوصا پرسنل ببین ردفلگ نداشته باشه نه خجالتی و تو سری خور باشه نه پر رو و نگاه بالا به پایین ببین رفتارش با دیگران چطوره اتفاقا 

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوست پسره؟نامزده؟خواستگاره؟چیه؟

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
دوست پسر

خب اگه الان تو رابطه این بزار اون حساب کنه اگه نه هنوز نرفتین و فقط میخواین برین باهم آشنا شین خودت حساب کن

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
بزار خرج کنه عزیزم عیارش رو همون قرار اول نشون میده هم به خرج کردنش توجه کن هم رفتارش با بقیه خصوصا ...

وای خیلی معذب میشم😭 از این لحاظ ک هنوز ب درامد انچانی نرسیده

ولی کاملا حرفاتونو قبول دارم

خب اگه الان تو رابطه این بزار اون حساب کنه اگه نه هنوز نرفتین و فقط میخواین برین باهم آشنا شین خودت ...

تعارف چی؟

بنظر من اصلاتعارف نکن برو کافه جایی بعدشم خیلی خانومانه منتظر بمون خودش حساب کنه وظیفه مرده حساب کنه ...

🥲🤌

تعارف چی؟

نه دیگ فقط دنگ خودتو اگه گفتم نه من حساب میکنم و فلان بگو نه ترجیح میدم اینبارو خودم حساب کنم از دفعه های بعد حالا خواستین شما حساب میکنین

نه دیگ فقط دنگ خودتو اگه گفتم نه من حساب میکنم و فلان بگو نه ترجیح میدم اینبارو خودم حساب کنم از دفع ...

خیلی وقته همو میشناسیم. با این حال بگم ؟

خیلی وقته همو میشناسیم. با این حال بگم ؟

من اگه بودم خودم حساب میکردم نمیدونم اصلا غرورم نمیزاره پسر حساب کنه😂😂