بزار خرج کنه عزیزم عیارش رو همون قرار اول نشون میده هم به خرج کردنش توجه کن هم رفتارش با بقیه خصوصا پرسنل ببین ردفلگ نداشته باشه نه خجالتی و تو سری خور باشه نه پر رو و نگاه بالا به پایین ببین رفتارش با دیگران چطوره اتفاقا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
خب اگه الان تو رابطه این بزار اون حساب کنه اگه نه هنوز نرفتین و فقط میخواین برین باهم آشنا شین خودت حساب کن
من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
نه دیگ فقط دنگ خودتو اگه گفتم نه من حساب میکنم و فلان بگو نه ترجیح میدم اینبارو خودم حساب کنم از دفعه های بعد حالا خواستین شما حساب میکنین
من اگه بودم خودم حساب میکردم نمیدونم اصلا غرورم نمیزاره پسر حساب کنه😂😂