2777
2789

با یه پسری یه هفته بود حرف میزدیم استوریمو ریپلای کرده بود سر صحبت باز کرده بود بعد اومد گف دوست دارم منم گفتم شما عادت داری به کسی که نمیشناسی بگی دوست دارم گف نه خب ولی آشنا میشیم و اینا منم گفتم منم قصد رفتن به رابطه ندارم اگه هم بخوام برم ترجیح میدم اول طرفو کامل بشناسم بعد اونم گف حله من درستش میکنم بعد اون حرفام حضورش کم رنگ تر شد همش دنبال این بود یه جوری رفتار کنه که انگار من دوسش دارم😐الان دیدم بلاکم کرده😂😂اه کاش من زودتر بلاکش میکردممم دنبال بهونه بودم یه چیزی بگه بلاکش کنم ولی نمیگف خب رفتار میکرد دلم میسوخت😂

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

*خوب رفتار میکرد

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

به این رهگذر ها رو ندید 

اصلأ جواب ندید همون اول بلاک کنید 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سر یک هفته بیای به یکی بگی دوست دارم😑😑

ولش کن عزیزم تو بلاکش نکردی نشون میده خییلی زیاد برات بی اهمیت بوده حتی فکرم نکردی بهش

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

وای منم خیلی زورم میاد اول یکی دیگه بلاک کنه تا من🤣🤣

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
وای منم خیلی زورم میاد اول یکی دیگه بلاک کنه تا من🤣🤣

اره دقیقا😂من دلم سوخت بلاکش نکردم اون کرد😂😂

سر یک هفته بیای به یکی بگی دوست دارم😑😑ولش کن عزیزم تو بلاکش نکردی نشون میده خییلی زیاد برات بی اهم ...

تازه اون موقع که گف دوست دارم هنوز یه هفته نشده بود دو روز بود حرف میزدیم اصلا همون موقع فهمیدم طرف لاشیه ولی همش منتظر بودم یه چی بگه حالشو بگیرم 😂