2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6158 بازدید | 230 پست
هعیییی💔سخته سختخوبه خداروشکر ان شاءالله که هیچوقت دیگه تکرار نمیکنه عزیزمپس گویا داغ خیانت هیچوقت ف ...

هیچ وقت فراموش نمیشه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

شما خانم بسیار خوش قلب و مهربان و با وقاری هستید که با وجود حس ناراحتی بزرگی که دارید برای بقیه دوستان هم دعای خیر میکنید تو کامنتها، مطمئن باشید چرخ روزگار میچرخه و خدا به بهترین شکل هم عزت و آرامش رو بهتون میده و هم تقاص ظلمی که دیدید رو میگیره.. 

اگر شاغل هستید که خوبه و اگر نیستید با هر کاری سر خودتون رو گرم کنید تا راحتر عبور کنید از این مرحله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی هر دفعه که میفهمی عذرخواهی میکنه و میگه تکرار نمیکنمو بعدم باز خیانت میکنه؟

زیر بار خیانت هاش نمی‌رفت

تا اینکه شوهر زنی که باهاش رابطه داشت بهم زنگ زد

توجیح هم می‌کرد که صرفا در امور کاری با هم راحت بودیم 

در حالی که فهمیدم خونه اجاره میکردن و با هم میرفتن اونجا و ......

هووووف

کاش مشکل منم گوشي دوم بود

مشکل من متظاهر بودنش هست به پاکی و نجابت 

نگم واست از جنتلمن بودنش

از شیک بودنش

ولی همش تظاهر

ززززززجر دنیا رو بهم داد

شما خانم بسیار خوش قلب و مهربان و با وقاری هستید که با وجود حس ناراحتی بزرگی که دارید برای بقیه دوست ...

ممنون از این همه لطف خانومی،آره عزیزم منم به خدای بزرگ دل بستم مطمئنم که بنده هاشو فراموش نمیکنه و بالاخره دستشون رو میگیره🥹

زیر بار خیانت هاش نمی‌رفتتا اینکه شوهر زنی که باهاش رابطه داشت بهم زنگ زدتوجیح هم می‌کرد که صرفا در ...

عزیزم گوشی دوم درد کمیه؟!اونم همینطوره دقیقا اینچیزایی که راجب همسرت گفتی همون ویژگی های همسرم بود💔

چند وقته متوجه شدی؟بعد از اون دیگه چیزی ازش ندیدی عزیزم خیلی وقته ازدواج کردی

دوازده سیزده سالهاولیش سال ۹۳ بودبعدش ۹۵بعد ۹۷بعد۹۸بعد ۹۹۱۴۰۰ آخرین مورد بودو الان نمیدونمباشه هم مه ...

ببخشید با این موردها به مدت طولانی ارتباط داشتن یا کوتاه مدت؟

الان نسبت بهشون بطور کامل بی حس شدین؟

دوازده سیزده سالهاولیش سال ۹۳ بودبعدش ۹۵بعد ۹۷بعد۹۸بعد ۹۹۱۴۰۰ آخرین مورد بودو الان نمیدونمباشه هم مه ...

💔💔بشدت متاسفم بابت این همه تجربه تلخ.پس وقعا درسته که به خیانتکار فرصت دادن مساوی خیانت دوبارس🥺عزیزم چطور میتونی باهاش صحبت کنی چطور میتونی بهش محبت کنی؟اصلا میتونی؟

ببخشید با این موردها به مدت طولانی ارتباط داشتن یا کوتاه مدت؟الان نسبت بهشون بطور کامل بی حس شدین؟

نه فقط آخرین مورد یه ۸ ماهی رابطه داشتن

مابقی حدودا یکی دوماه

من انتخابم از روی عشق بود

واقعا عاشقم

ولی متنفرم ازش متنفرااااااا 

یه جوریم

الان بهش هیچ حس جنسی ندارم

نمیتونم ببوسمش 

محبتم به زور هست

اعتماد که صفرررررررر 

هر روزم شده تداعی خاطرات تلخ

افسردگی حاد دارم

💔💔بشدت متاسفم بابت این همه تجربه تلخ.پس وقعا درسته که به خیانتکار فرصت دادن مساوی خیانت دوبارس🥺عز ...

🥹🥹🥹

من اگه عاشق نبودم فرصت نمی دادم حتی بار اول

افسوس که دل خودم گیره

مردی که خیانت کرد

بازم میکنه

شک نکن

من بیچاره خبر نداشتم شوهر زنه زنگ زد با گریه جریان رو گفت و نفرینمنم گفتم به من هیچ ربطی ندارهگفت شک ...

چقد این دنیا کثیفه 

چقد خرابا شانس دارن 

طلاق گرفتی؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه فقط آخرین مورد یه ۸ ماهی رابطه داشتنمابقی حدودا یکی دوماهمن انتخابم از روی عشق بودواقعا عاشقمولی ...

منم دقیقا همینه اماباعشق شرو نکردم کلا هیچوقت عاشقش نبودم 

کاش حداقل یک روز خوشبخت بودم کااش

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه فقط آخرین مورد یه ۸ ماهی رابطه داشتنمابقی حدودا یکی دوماهمن انتخابم از روی عشق بودواقعا عاشقمولی ...

خدا نگذره ازشون

این هم نوعی قتله، کشتن روح آدمه

من یک دوره خیلی مطالعه کردم در موردش

بعضی ها واقعا مشکلات شخصیتی دارن حالا در سطوح مختلف و گرایش پیدا میکنن به خیانت از اختلال شخصیت خود شیفته گرفته تا اختلال شخصیت نمایشی و مرزی 

گاهی باید دارو مصرف کنن

گاهی جلسات تراپی

سخت درک میکنم، حس متناقض دارید 

کاش میشد حق طلاق بگیرید 

منم دقیقا همینه اماباعشق شرو نکردم کلا هیچوقت عاشقش نبودم کاش حداقل یک روز خوشبخت بودم کااش

من با فوت پدرم کنار اومدم 

ولی با آخرین خیانتش نه

انگار آخرین خیانتش یه تیکه از جیگرمو کند

انگار تمام خیانتاش عادی شد

خیلی سوختم 

سالگرد ازدواجمون کیک پختم کادو گرفتم نیمد تا ده شب

بعد که دید چکارایی کردم عذاب وجدان از چهرش داد میزد 

همون لحظه فهمیدم خبریه

تا صبح گریه کردم