2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6161 بازدید | 230 پست
عزیز بیخیال اون کاربر بعضی ها. از دین. فقط اسمش رو یادگرفتن

بله متاسفانه باورت میشه من تموم مدارک خیانتشو نشون خونوادم دادم که باور کردن اینقدر که بهش اعتماد داشتن متاسفانه

عزیزم چه جوری فهمیدی؟یه کم توضیح میدی؟

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خیانت میبینی،هرچیزیم که راست بوده باشه برات دروغ میشه هرچیزیم که بدون شک باشه برات طوری مشکوک ب ...

ببین

تاپیک های منو بخون

عمق رنج دل منو میفهمی

من واقعا درکت میکنم و اصلا نیازی نیست توضیح بدی

خداروشکر کن یه خانواده داری که پشتته هواتو داره و بهترین تصمیم رو بگیر 

من خانواده بشدت متکبر و از دماغ فیل افتاده ایی دارم که صرفا به پول و تحصیلات اهمیت میدن نه دل آدما

و هیچ وقت نتونستم کنارشون بشینم و روزگارمو بگم 

ازت خواهش میکنم خودتو اذیت نکن

خیانت یع دوره سوگواری داره دورش رو که تموم کردی ، واقعا تموم کن و شروع کن به زندکی دوباره حالا یا با بخشش شوهرت یا با خدایی نکرده جدا شدن

ولی مطلقا خودتو اذیت نکن

اینو خواهرانه میگم واااااقعا ارزششو نداره

من سلامتیم رو فدای کسی کردم که لیاقت نداشت

شما اشتباه من تکرار نکن

ببینتاپیک های منو بخونعمق رنج دل منو میفهمیمن واقعا درکت میکنم و اصلا نیازی نیست توضیح بدیخداروشکر ک ...

💔

مرسی ازت عزیزم،یعنی چی که گفای خونوادت پول تحصیلات مهمه یعنی گفتن چون همسرت اینطوره باید زندگی کنیو ببخشی خیانتشو؟

سلام عزیزم بسیار متاسف شدم بابت اتفاق 

میشه لطفا بگی چجوری فهمیدی اگه امکانش هست توضیح بده🙏

کاش کاش یه فرصت دیگ بتونی بهش بدی چون مطمئنم پدر بدی حداقل برا بچش نیس 

خیانت هیچ توجیحی نداره 

فقط فقط تنها کسی که می تونه کمکت کنه تو این شرایط خداست 

خودتی ولا غیر..

کاش قبل از اینکه به خونواده‌ت نشون میدادی  با خودت کنار میمومدی آدما گاهی میدونن که کارشون اشتباه ولی اعتیاد پیدا می کنن مثل باتلاق میمونه هرچقد دست‌و پا میزنن بدتر فرو میرن 

امیدوارم ارامش به دلت برگرده فراموش که نمی تونی کنی ولی می تونی ببخشی،💖

خیلی مفصل و طولانیه و اینکه میگم معجزه بود از خدا خیلی ممنونم.وقتی فهمیدم میگفت که توگوشیم جی پی اس ...

من خودمم معجزه آسا فهمیدم رفتیم مهمونی برگشتیم داشت نماز میخوند انگار یکی بهم گفت پاشو گوشیش رو نگاه کم منی که اصلا عادت به این کار نداشتم رفتم نگاه کردم دیدم به همکارش پیام داده

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
💔مرسی ازت عزیزم،یعنی چی که گفای خونوادت پول تحصیلات مهمه یعنی گفتن چون همسرت اینطوره باید زندگی کنی ...

عریزی

نه خانوم گل

خانواده من فقط فکر پول جمع کردن و شبانه روز مدرک گرفتن هستن

که بگن دکتر فلانی هستیم اینم ویلامون

تو خانواده من غریب بودن و فخر فروشی موج میزنه 

اتفاقا شوهرم انتخاب خودم بود

اونم کم از خانوادم نداره

صرفا پول و تحصیلات واسش مهمه

و حسابی سرگرم همین دو مورده

خاستم بگم که اگه شوهرت بی وفایی کرد ولی خانوادتو داری و خداروشکر کن

من در برابر تمام ظلمهای شوهرم ، حتی خانواده پشتیبانی هم نداشتم و هیچ وقت هم نمی دونن مشکلات منو و فکر میکنن خوشبخت ترینم

سلام عزیزم بسیار متاسف شدم بابت اتفاق میشه لطفا بگی چجوری فهمیدی اگه امکانش هست توضیح بده🙏کاش کاش ی ...

سلام ممنون از همدردیت خانومی

عزیزم کاملا درسته ولی همسرم اومد معذرت خواست گفت که گناه کردم ببخش منو من بد کردم تو بزرگی کن بخاطر بچمونم که شده کوتاه بیا،میگفت که خودمم میدونم اشتباه کردم خدا کمکم کنه خوب میشم اعتماد سازی میکنم و....منم تو همون تایم که داشتم فکر میکردم که آیا میتونم ببخشم یا اینکه نه،فهمیدم گوشی دوم تهیه کرده یعنی حرفاش کلا دروغ بود،بخاطر همین منم دیگه دونستم که این زندگی تموم شدس و به خونوادم همه چیو گفتم

اینطور اعتماد سازی کرد با گوشی دوم قشنگ نبود😭😭

عریزینه خانوم گلخانواده من فقط فکر پول جمع کردن و شبانه روز مدرک گرفتن هستنکه بگن دکتر فلانی هستیم ا ...

🌹

یعنی نمیدونن خیانت همسرتو؟عزیزم اگه بهت سخت گذشت کاش باهاشون درمیون میذاشتی شاید کمکت میکردن

از خدا میخوام صبر بده بهتون و این روزهای سخت رو پشت سر بذارید، مطمئن باشید بازنده همسرتونه چون هر لحظه منتظره که تاوان بده یا خیانت ببینه، پس به فکر خودتون باشید و ارزش خودتون رو بدونید و دیگه نگاهتون رو نسبت به ایشون تغییر بدید

من در دوران آشنایی بسیار جدی و خانوادگی متوجه این ویژگی پست در طرف مقابل شدم و با اینکه در دوران آشنایی بود خیلی سخت بود و طوری رهاشون کردم که تا ۱۱ ماه التماس همه اعضای خانوادم کرد اما نبخشیدم، با اینکه تو مطالبی که میخوندم خانم هامیگفتن که همه مردها متاسفانه خیانت میکنن ولی دیگه نتونستم حتی صداشو بشنوم. 

خیانت نوعی شکستن قانونه، رد شدن از خط قرمزه اما متاسفانه هیچ قانونی نداریم براش و همینطوری عین سرطان داره رشد میکنه ...

سلام ممنون از همدردیت خانومیعزیزم کاملا درسته ولی همسرم اومد معذرت خواست گفت که گناه کردم ببخش منو م ...

یعنی حین بخشش از شما بعد فهمیدن ماجرا توسط شما رفته گوشی تهیه کرده ؟

🌹یعنی نمیدونن خیانت همسرتو؟عزیزم اگه بهت سخت گذشت کاش باهاشون درمیون میذاشتی شاید کمکت میکردن

نه هیچی نمی دونن

😂😂 عزیزم خانواده من هیچ کمکی ازشون بر نمیاد

اتفاقا خوشحال هم میشن

اینقدر میشناسمشون 

من خودمم معجزه آسا فهمیدم رفتیم مهمونی برگشتیم داشت نماز میخوند انگار یکی بهم گفت پاشو گوشیش رو نگاه ...

بله واقعا میفهمم چی میگی عزیزم،به شدت بابت این تجربه تلخم متاسفم.واکنش همسرت چی بود؟بخشیدی؟بعد از اون تکرار کرد

از خدا میخوام صبر بده بهتون و این روزهای سخت رو پشت سر بذارید، مطمئن باشید بازنده همسرتونه چون هر لح ...

ممنون عزیزم ان شاءالله

بله بشدت سخته و متاسفانه روز به روز داره بیشتر میشه انگار بی تعهد بودن و بی وفایی خیلی باکلاس و جذاب شده