2777
2789
قطعا آشنا میخواد مخصوصا اینکه تقریبا به ایام پایانی سال داریم می رسیم و بانک ها هم بهانه می‌کنند

خدایی واقعا مسخرست

الان به کادر درمان و بقیع مشاغل راحت وام بدون سپردع میدن بعد از معلم توقع سپرده دارن خب من اگه سپرده داشتم وام براچیم بود

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانک های خصوصی البته باید آشنا داشته باشید

من چون بانکی ام این سوالو می پرسم اتفاقا بانک خصوصی هم هستم می خوام ببینم کجاست یه چند تا واسه خانواده و دوستانم بگیرم

چه طور بدون اطلاعات تو یه سایت عمومی شایعه پراکنی می کنید 

عیب نداره مهم اینه الان شغل دارید ولو با حقوق متوسط

متوسط هم نیست حقوقش

من آدم پر توقعی نیستم فقط دلم یه زندگی خیلی معمولی میخواد که اونم نمیشه متاسفانه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

سوال پرسیدم نتونستی جواب بدی ناراحت شدی

طبق بخشنامه بانک مرکزی هیچ بانکی وام هردمبیل به دوست و پسرخاله نمیده صرفا باید روی معدل حساب باشه فرق بانک ها توی بحث درصد وام و بازپرداخت و ضمانت نامه ها   شرایط ضامن و... هست.

یه سری مشاغل خاص اگر وام میگیرن معرفی شده از سوی مرکز هستن یعنی مدیران بالا دست با بانک توافق کردن ضمانت کارمندانشون کردن نامه نگاری میشه که تو آموزش پرورش متاسفانه از این خبرها نیست 

سوال پرسیدم نتونستی جواب بدی ناراحت شدیطبق بخشنامه بانک مرکزی هیچ بانکی وام هردمبیل به دوست و پسرخال ...

مرسی که بدبختیم رو بهم یاد آوری کردی

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
مرسی که بدبختیم رو بهم یاد آوری کردی

دور از جونت عزیزم من تو خانواده فرهنگی بزرگ شدم می دونم اوضاع سخته ولی زرنگ باشی می تونی خودتو بالا بکشی نگران نباش سعی کن تو کار خودت بهترین باشی درآمد همبه دنبالش میاد