2777
2789
اصلا پیامش نده.اگه دوستت داشته باشه قطعا برمیگرده بهت

هر دفعه اون‌پیام داده به دوستم گفته اون ی قدمم برا من بر نداشته

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دست خودم نیست

دسته خودته ، برا خودت میگم ، به خودت ارزش بده ، یه رابطه ی پنج ساله نباید با یه بحث و مقايسه کردن بهم بخوره ، که اگر بخوره حتما یه کار ایراد داشته،  یکم زمان بده ، هم به خودت هم به اون ، اگه پیشقدم شد که هیچی ، اگرم نشد تو زمان بهتری با اعصاب آروم پیام بده و منطقی سوتفاهم رو برطرف کن ، دیگه بعدش همه چی رو رها کن ، اگه بخواد برمیگرده

دسته خودته ، برا خودت میگم ، به خودت ارزش بده ، یه رابطه ی پنج ساله نباید با یه بحث و مقايسه کردن به ...

حرفات کاملا قبول دارم الان ۵ روز میگذره پیام‌نداده تازه به دوستم گفته پیام‌نمیدمممم هیچوقت 

گفته من باید برم عذرخواهی کنم و فقط آنبلاک‌کرده 

حالا باز منتظر باشم یا‌پیام بدم بد چیبگم

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

فک کنم سنت خیلی کم باشه. عزيزم فقط اینو بدون واسه مرد جماعت سلامتی روحی و جسمی خودت رو خراب نکن. تو که هنوز در مرحله دوستی هستی همه چی بعد عقد و ازدواج از چیزی که الان میبینی چند پله بدتر میشه. الان احترامت رو نداشته باشه بعدا بدتر میشه و الی آخر. پرروش نکن. بعد هم بنظر من رابطه ۵ ساله که تکلیفش معلوم نشده اینده ای نداره

یعنی پیام نده اگه خواست خودش بیاد

حتی تگ‌مقصر باشم

فک کنم سنت خیلی کم باشه. عزيزم فقط اینو بدون واسه مرد جماعت سلامتی روحی و جسمی خودت رو خراب نکن. تو ...

وای خواهر کاش سنم کم بود پیر شدم دلم قلبم مغزم پیره پیره هرشب کارم گریس ۵ سال باهاش بزرگ شدم نمیتونم یهو ول کنم‌کسی نیست درکم کنه پیش خانواده ب زور میخندم مینورم‌میخوابم نمیدونی چی میگم چی میکشم

حتی تگ‌مقصر باشم

مگه نمیگی هر دو مقصرین بعدم وقتی فهمیده چقدر حالت بد شده حتما اینم دونسته چقدر برات مهمه پس حالا نوبت اونه خودش ثابت کنه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

صبر کن پیام نده کلا بذارش کنار سختی می‌کشی اذیت میشی ولی ی سال دیگ میفهمی چه لطف بزرگی ب خودت کردی ا ...

حتی اگ‌من مقصر باشم ۵۰ درصد 

من‌قبلا بلاک‌میکردم‌اون ولی زنگ میزد و آشتی میکردیم امت بد این همه سال گفت‌گمشو

مگه نمیگی هر دو مقصرین بعدم وقتی فهمیده چقدر حالت بد شده حتما اینم دونسته چقدر برات مهمه پس حالا نوب ...

اسلا حالم‌نمیدونه قبل اینکه اینجوری بشم خواهرش و دوستم ب عنوان واسطه با ما صحبت‌کردن ما‌دوتا‌من‌امروزم‌تصادف کردم نتی اونم خبر نداده💔💔

اصلا پیامش نده.اگه دوستت داشته باشه قطعا برمیگرده بهت

هر سری اون اومده آخه 

اسلا حالم‌نمیدونه قبل اینکه اینجوری بشم خواهرش و دوستم ب عنوان واسطه با ما صحبت‌کردن ما‌دوتا‌من‌امرو ...

بابا تو دلت میخواد پیام بدی   عزیزم برو پیام بده 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بابا تو دلت میخواد پیام بدی عزیزم برو پیام بده

غرورم کنار نمیزارم البته میزارم اما ن برای آدمی ک حتی این ۵ روز اگ‌خودم‌ نمیخاسته و قهر بوده ب دوستم ب خواهرم می‌گفته حال فلانی خوبه حتی نمیتونه چی بهم‌گذشته بنابراین پیام نمیدم حتی‌اگ ۱۰۰ در ۱۰۰ مقصر باشم و از دلتنگی بمیرم گریه درمانه

حرفات کاملا قبول دارم الان ۵ روز میگذره پیام‌نداده تازه به دوستم گفته پیام‌نمیدمممم هیچوقت گفته من ب ...

این یه بار رو پیام بده چون ظاهرأ خودت این جور دوس داری ، ولی اگه بعد از اینهمه سال تکليف این رابطه مشخص نشه و هی کش بیاد دیر یا زود دودش تو چشم خودت میره