2777
2789
غرورم کنار نمیزارم البته میزارم اما ن برای آدمی ک حتی این ۵ روز اگ‌خودم‌ نمیخاسته و قهر بوده ب دوستم ...

افرین اونم اگه براش مهم باشع به همین زودیا سروکله اش پیدا میشه

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

این یه بار رو پیام بده چون ظاهرأ خودت این جور دوس داری ، ولی اگه بعد از اینهمه سال تکليف این رابطه م ...

اما پیام بدم و گفت آویزون چی

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اما پیام بدم و گفت آویزون چی

ببین ارزشش رو داره ، اگه همچین آدمی هست و احتمال میدی اینجور برداشت میکنه پیام نده ، بخدا مرد خوب زیاد هست، الکی میگن نیست ، مرد باید کلامش محترم باشه ، بحث یه عمر زندگیه،  دیگه خود دانی عزیزم،  فقط صبورتر باش

ببین ارزشش رو داره ، اگه همچین آدمی هست و احتمال میدی اینجور برداشت میکنه پیام نده ، بخدا مرد خوب زی ...

ببخشید وقتت گرفتم ولی خاهشا بگو پیام بدم یا ندم منم ب اون‌گفتم گمشو چندبار و بلاک‌کردم ولی اومده آشتی کرده درسته میام بدم‌کوچیک میشم ولی فک نکنم برخورد بدی داشته باشه همچین آدمی نیست منظورم این بود بد ها بزنه تو سرم ک آویزون بودی

و از همه مهتر ما قرار بود سه ماه بد بیاد خاستگاری ازدواج‌کینم 

هیچ وقت نمیبخشمت پست ترین آدم دنیا امیدوارم انقدر درد بکشی و عذاب تو زندگی که نفست قطع بشه دوباره درد کمرت خم بشه دوباره درد ولی هیچوقت نمیری فقط درد بکشی و عذاب امیدوارم یه دختر ......گیرت بیاد و آنقدر بهت خیانت کنه تا بفهمی با احساسات یه دختر معصوم بازی کردن یعنی چی خدایا حق من نگیری بندت نیستم💔

وای خواهر کاش سنم کم بود پیر شدم دلم قلبم مغزم پیره پیره هرشب کارم گریس ۵ سال باهاش بزرگ شدم نمیتونم ...

متولد ۷۸؟ عزیزم باید تکلیفت رو مشخص کنی.میدونم سخته خیلی هم سخته. ولی شاید یه نشانه باشه. خدا میخواد نجاتت بده.