2777
2789
عنوان

یه ویروس جدید اومده گفتم مطلع بشین🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 50 پست

دیگه خسته شدم بخدا لعنت به این بازی جهانی ! همش نگرانی . کرونا ، اسرائیل ، جتگ ،داعش ،قحطی انرژی ،دلار و طلا ،انفولانزا ،ویروس جدید هر روزه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازگی مریض شدم ، پدرم در اومد ، ظاهراً ترکیب کرونا و آنفلوآنزا بود ..

اره میگن بدتره 

خداروشکر بهترین

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
دیگه خسته شدم بخدا لعنت به این بازی جهانی ! همش نگرانی . کرونا ، اسرائیل ، جتگ ،داعش ،قحطی انرژی ،دل ...

دیگه آخرالزمان همینه دیگه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره میگن بدتره خداروشکر بهترین

ممنونم ، سرفه امونم بریده بود ، بعد بهبود زد ب معده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هنوزم مرگ و میر داره ، ویروس های الان بدتر از کرونا سابقه ، اما چون مردم کمتر میترسن یا نمیترسن مرگ و میر نسبت ب قبل خیلی کمتر شده 

دیگه آخرالزمان همینه دیگه

اخرالزمان چیه ؟ یعنی الان یک نفر تو سوئیس یا هلندم این دغدعه ها رو داره ؟ تکنه اخرالزمان هم فقط برای خاورمیانه است ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اخرالزمان چیه ؟ یعنی الان یک نفر تو سوئیس یا هلندم این دغدعه ها رو داره ؟ تکنه اخرالزمان هم فقط برای ...

نه کل جهان

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
اخرالزمان چیه ؟ یعنی الان یک نفر تو سوئیس یا هلندم این دغدعه ها رو داره ؟ تکنه اخرالزمان هم فقط برای ...

دغدغه ندارم ، به عقاید ربط داره 

کجا اعلام کرده مرگ ومیر داره؟همه اطرافیان من گرفتن هیچکسم نمردهببمارستانا پره ولی مرگ نداره

هست اما خیلی کمتر از قبل هست