2777
2789
عنوان

یه ویروس جدید اومده گفتم مطلع بشین🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 50 پست
مثلا یکی ۹۰سالشه میمیره خب اون سرمای معمولیم بخوره میمیرهجوون هارو نمیکشه

دکتر بیمارستان ک آشنا است گفت کشنده است و در روز چند نفر میمیرن، اما چون مردم نسبت ب قبل نمیترسن مرگ و میر کمتر شده .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دکتر بیمارستان ک آشنا است گفت کشنده است و در روز چند نفر میمیرن، اما چون مردم نسبت ب قبل نمیترسن مرگ ...

اینارو برای ترسوندن مردم میگن که مردم رعایت کنن

چرا حتی یک نفر بازنشر نکرده که مثلا فلان من مرده!

اینا برای ترسوندن مردم میگن که رعایت کنن

با کسایی که تاپیک 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینارو برای ترسوندن مردم میگن که مردم رعایت کننچرا حتی یک نفر بازنشر نکرده که مثلا فلان من مرده!اینا ...

نه ، تازه علنی نمی‌کنند ک مردم نترسند ، اینم سربسته گفت ، قصد گفتنش رو نداشت . خود طرف هم محقق هست الکی حرف نمیزنه ، حالا ببین بعدا صداش درمیاد . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منبع؟

اخبار

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐