2777
2789
عنوان

میشه تا آخر عمر تنها زندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 54 پست

زندگیه من دقیقا همینه چون بیماری زیاد دارم واقعا سخته واینکه ناامیدی ومیل به مردن وخودکشی درمن موج میزنه آدمایی که بیشتر تو اجتماع هستن سالمترن از نظر جسمی وروحی تنهایی مخصوص خداست

نه تنهایی خیلی بده خیلی خیلی بد ، تازه باعث خیلی از بیماریها هم میشه مثل فشار خون و چربی خون

چی لگم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگیه من دقیقا همینه چون بیماری زیاد دارم واقعا سخته واینکه ناامیدی ومیل به مردن وخودکشی درمن موج م ...

سخته اما من تحقیق کردم از آدم ها دلم سرد شد

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

جالبه خداساهده حرف من نیست کاربر های اینجاست مثلن آرایشگاه پاتوق زن های خیانت کاره

تو چیکار اونا داری!

عقاید خودت رو داشته باش که این نظرات نتونه راحت تحت تاثیرت قرار بده

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

زندگیه من دقیقا همینه چون بیماری زیاد دارم واقعا سخته واینکه ناامیدی ومیل به مردن وخودکشی درمن موج م ...

تحمل تنهایی از یه جایی به بعد واقعا سخت میشه 

حالا من خودم تنهایی رو دوس دارم ولی بعضی وقتا دیگه آزار دهنده میشه...مخصوصا وقتایی که تو افکارت غرق میشی و هیچ کسی نیست که نجات بده 

سعی کنید همچین موقعی قرآن بخونید یا فیلم ببنید که یخوده حواست پرت بشه از موضوع اصلی

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

سخته اما من تحقیق کردم از آدم ها دلم سرد شد

آدمها که همگی یجورایی تو زندگی آزارت میدن اعصاب داشته باشی حرص نمیخوری وقوی ادامه میدی اگه واقعا رو مخ باشن قطع رابطه میکنی ولی اگه درگیر بیماریه جسمی وروحی باشی نمیتونی ازشون فرار کنی با بدنت نمیتونی قطع رابطه بکنی بیماریها مثل کنه چسبیدن بهت واین آخر عذابه

تحمل تنهایی از یه جایی به بعد واقعا سخت میشه حالا من خودم تنهایی رو دوس دارم ولی بعضی وقتا دیگه آزار ...

انقد فیلم میبینم چشمام خشک شده از نشستن زیاد کمرو دنبالچه ام به مشگل خورده دنیا جایه زندگی نیست

آدمها که همگی یجورایی تو زندگی آزارت میدن اعصاب داشته باشی حرص نمیخوری وقوی ادامه میدی اگه واقعا رو ...

میدونی بنظرم یکی از گرایش هممون به تنهایی بخاطر همین آدمای بد اطرافمون که راحت بهمون آسیب میزنن

واگرنه من خودم به شخصه از بودن کنار آدمای خوب لذت میبرم و به تنهایی ترجیحش میدم

انقد فیلم میبینم چشمام خشک شده از نشستن زیاد کمرو دنبالچه ام به مشگل خورده دنیا جایه زندگی نیست

میفهمم،فقط میتونم بگم این روزا هم میگذره و روزای خوبم هم میان...روزایی که از ته دل میخندیم.

صبور باشید❤