2777
2789
عنوان

یه ویروس جدید اومده گفتم مطلع بشین🫂

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 50 پست
ها دیدم دور و بریام اینجوری شدنهمه ماسک دارنمرسی از اینکه اطلاع رسانی کردیبچه ها مراقب خودتون باشید

خواهش میکنم تو اخبار صدا و سما هم گفتن

البته اونا گفتن آنفولانزا هست ولی نه اینطوری نیس😁کرونا هس

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
مرگ ومیر نداره

چرا داره

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نخند بی معرفت...اگه بچه هام بگیرن پدر من درمیاد...خدا یا

کجا میخندم خب استیکر عادت منه 

واااا بیا و خوب کن😑😑😑😂

این ویروسو من فرستادم چین 😄

پدرمو درآورد دو ماه سرفه های شدید تنگی نفس

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
انا لله و انا علیه راجعون❤️😂😂شوخی میکنم بابا نترسید ما کرونا رو رد کردیم اینا که دیگه هیچی نیس😂😂 ...

والا میگه از کرونا بدتره

خدا این چینیا رو به راه راست هدایت کنه

الهی امین😁

این ویروسو من فرستادم چین 😄پدرمو درآورد دو ماه سرفه های شدید تنگی نفس

هی هی😂

لعنت به چین و مردمش 

لعنت به سیاست کثیف 

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

خواهشا برید به اسراییل بگید بزنه این چینو نابود کنه من دستاشونو ماچ میکنم بجون خودم

حتما😂

من تازگی مریض شدم ، پدرم در اومد ، ظاهراً ترکیب کرونا و آنفلوآنزا بود .. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...