من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ماهرکدوم بخاطر ی کاری به این دنیا اومدیم من فکر می کنم خدا رسالتمونو تو علایقمون قرارداده اگر علاقمونو به عشق خدا انجام بدیم و چندنفره همراه کنیم و به دیگران خیر برسونیم این میشه رسالت تو راهش خدا خیلی کمکمون می کنه
🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
چون خدا زحمت نکشیده برای افریدن ما براش راحت بوده افریدن ما ولی من برای کاردستی یا نقاشی زحمت میکشما ...
همه کار سختی داره واسه ی بچه راه رفتن سخته اینقدر سختیش تحمل می کنه تا در نهایت چی میشه راه رفتن یاد می گیره به نظرم خدا نقطه ضعفامونو اینقدر سخت می گیره تاتو اونا ما قوی بشیم
🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼