2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 85 پست
واقعان 🙃💔منی که سرتاسرم گناهه💔🥺فکرنکنم

هممون گناه داریم بهش اعتماد کن امام زمان فقطواسه بعضی ها نیست که 

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعان 🙃💔منی که سرتاسرم گناهه💔🥺فکرنکنم

این حرفها وسوسه های شیطان  هیچ وقت از خدا و امامش ناامید نشو اونا بسیار مهربونن و مارو درک می کنن

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
این حرفها وسوسه های شیطان هیچ وقت از خدا و امامش ناامید نشو اونا بسیار مهربونن و مارو درک می کنن

مهربون؟ نه واسه ی من  این روز هارمهربون نیستن😃

انگار خدا دیگ نمیخواد من بنده اش باشم

باید امتحان کنمراستی اسم کاربریت خاصه چی شد این اسمو انتخاب کردی؟

حتما امتحان کن ی مدت صمیمی  حرف بزن عاشقش میشی😍

من به سجده کردن میگم درگوشی عاشقانه با خدا❤️❤️

توبه کردم ولی شکستمش

ایندفعه هم برگرد و عهد ببند که نمی شکنی 

اگه پشیمونی یعنی بخشیده 

اگر پشیمون نبودی و بهش افتخار می کردی یعنی نبخشیده 

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

مهربون؟ نه واسه ی من این روز هارمهربون نیستن😃انگار خدا دیگ نمیخواد من بنده اش باشم

تلقین شیطونه شک نکن 

خدارو نشناختی هنوز اگر دوستت نداشت واسه چی پس آفریدت واسه چی روزیت میده رسالتتو پیدا کنی ازاین سردرگمی نجات پیدامی کنی

ایندفعه هم برگرد و عهد ببند که نمی شکنی اگه پشیمونی یعنی بخشیده اگر پشیمون نبودی و بهش افتخار می کرد ...

خوابم میاد جمله بندیم مرتب نیست ولی مفهومش رسوندم بهت 😅❤️

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

خوابم میاد جمله بندیم مرتب نیست ولی مفهومش رسوندم بهت 😅❤️

😅بخواب عزیزم ولی قبلش ی صلوات  یا ی سلام به حضرت مهدی  بگو

خوب پس کی رسالتتمو پیدا میکنم؟ خستم واقعان خستم❤

بهش فکر کن ببین چکار خیلی دوست داری اون میشه رسالتت

ایندفعه هم برگرد و عهد ببند که نمی شکنی اگه پشیمونی یعنی بخشیده اگر پشیمون نبودی و بهش افتخار می کرد ...

نه بهش افتخار نمیکنم هیج وقت ولی پیشمون هم هستم ولی حس میکنم بخشیده نشدم😃