2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 85 پست
ولی خدادوستم نداره پس چرا باید رسالتمو پیداکنم؟

خدایی که به شما معرفی کردن فیکه عزیزم خدابه شدت عاشق بنده هاشه و به شدت انتظار می کشه بنده اش به سراغش  بره

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
مثلا یکی به تنبور دوزی و پانچ دوزی علاقه داشته باشه یعنی خدا اون فرد رو افریدن تا تنبور دوزی و پانچ ...

خدا مطمئن باش ی راهی بهش نشون میده واسه اینکه کارهای بزرگی انجام بده باهمون علاقه ها

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه کار سختی داره واسه ی بچه راه رفتن سخته اینقدر سختیش تحمل می کنه تا در نهایت چی میشه راه رفتن یاد ...

ولی این که مریض رو به جای سالم بذاره

بیمار روانی رو به جای عاقل بذاره

درک نکنه ناتوانی مخلوقش رو 

بذاره ادم تو سخت ترین فشارها و بدترین قضاوت های دیگران و بالاترین انتظارات دیگران قرار بگیره چون کسی درکش نمیکنه چون کسی مشکلش رو باور نمیکنه این دیگه عدالت و انصاف نیست

کاربری دست دو نفره

خدایی که به شما معرفی کردن فیکه عزیزم خدابه شدت عاشق بنده هاشه و به شدت انتظار می کشه بنده اش به سرا ...

مگر میذارن؟ نمیشه چندبار به خدا التماس کردم ولی انگار دوستم نداره اگر دوستم میداشت حداقل اجازه هن صحبتش میشدم😥😅ولی نمیذارن

منظور جن اجنه س خیلی دوست دارم نمازشبو وقتی همه خوابن بخونم یا خیلی دوست دارم توبه کنم وبرگردم دیگ گناه نکنم ولی بعدش😅💔

یانماز اول وقت یا قران بخونم ولی نمیزارن خستم💔😅

چشم حتما التماس دعا👍🏻

چشمت بی بلا 

حضرت مهدی دعاگوتون باشند الهی آمین 

مگر میذارن؟ نمیشه چندبار به خدا التماس کردم ولی انگار دوستم نداره اگر دوستم میداشت حداقل اجازه هن صح ...

سوره بقره خیلی خوبه  اگر میتونی هرروز گوش بده واسه دفع جن و طلسم و اینا خوبه 

کم کم علایقتو پله پله شروع کن اول از نماز اول وقت شروع کنی به همه چی میرسی و آرامشش حس می کنی اصلا خیلی واسه روحیه خوبه

ولی این که مریض رو به جای سالم بذارهبیمار روانی رو به جای عاقل بذارهدرک نکنه ناتوانی مخلوقش رو بذاره ...

هرکس رشدش تو ی چیزی هست ولی اونا برمی گرده به حکمت خدا 

واقعان😅حتما واسه ی رسیدن به خدا انجام میدم 💔

بله خیلی  خوبه .آن شاالله  هممون بتونیم عشق دوطرفه با خدا داشته باشیم خدا واقعا عاشقمونه شک نکن

هرکس رشدش تو ی چیزی هست ولی اونا برمی گرده به حکمت خدا

ولی رشدی در این نیست که بیماری روانی و مغزی یه نفر معلوم نشه و هم ضربه ببینه از تصمیمات غیر عقلانیش که دست خودش نیست هم دیگران درکش نکنن و ازش انتظارات بالا داشته باشند و قضاوتش کنن 

کاربری دست دو نفره

چون بی انرژی هستم مریضم میترسم ازتاریکی ازقران میترسم حتی دلم نمیشه برم نماز بخونم اصلان نمیتونم یه ...

جن چه جوری اومده پیشت؟ 

به خاطر بی انرژی بودن دکتر برو شاید مشکل غدد یا افسردگی داشته باشی

کاربری دست دو نفره

ولی رشدی در این نیست که بیماری روانی و مغزی یه نفر معلوم نشه و هم ضربه ببینه از تصمیمات غیر عقلانیش ...

خداهم توقعش ازاون شخص  کمتره 

و کاملا درکش می کنه امام سجاد واسه چی تو عاشورا مریض بود واسه اینکه شهید نشه باشه من بین فرد معمولی و امام مقایسه نمی کنم به خدا ولی اینا مربوط به حکمت های خدا هست شاید ما بی خبریم و جواب های عقلی خودمونو بدیم ولی خدا حکمتش چیزدیگه ای باشه