2777
2789
عنوان

من چقدر احمقم که اینجا عکس گذاشتم که عکسم پخش شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5100 بازدید | 244 پست
نه دیگ اتفاقا اسمش ninisayt این حالتا بود تو اینستا هنوزم هست ولی میگن در خواست خانم هارو قبول نمیکن ...

آییییی حرووو...ی مریض جنسی این خدا زلیلش کنههههه منم چندین سال پیش گوشیم مونده بود دست رفیقم ۱۴ سالم بود اون موقع فکر کن یه عکسی پخش میشد الان باز ملت آپدیت شدن رفیقم رفته بوده پیش دوست پسرش گوشی داده بوده ب اون 😐😐😐گوشی منم رمز نداشت وایییی سه روز نخوابیدم شبا میرفتم تو حیاط قایمکی گریه میکردم جلو در رفیقممم میرفتم می‌گفت دوست پسرم پیدا نمیکنم ک گوشیت بگیرم 

نمیشه شکایت کرد؟این دیگه چه حرکت مضخرف و بی تربیتانه ایه خدا ازشون نگذره یعنی تو سایت خودمونم ارامش نداریم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میتونم من کمکت کنم ولی الان هم معده درد دارم هم سر درد میتونم کمک کنم عکست کلا از اینترنت پاک بشه

لطفا خواهش میکنم کمک کن بعد خدا امیدم به تو هست 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
پیجش مگه بسته نیست؟ خب کسی نمیتونه ببینه که فقط خودشو چهارتا فالور

فالوور خیلی داره بسته کرده پیجش که کسایی که خانم هستن درخ میدن قبول نکنه 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

کجا دیدی گفتن خودت عکسمو ندیدی ؟

ن من اینستا ندارم

تو تاپیکا گفتن

نمیشه بری پلیس فتا

اونا بدون دردسر پیگیری میکنن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

منم واقعا پشیمونم هم از اون لحاظ 

همم من گذاشتم چند بار توی روز بعد جوزی مریض شدم که شبش رفتم بیمارستان بابام برای اولین بار از دهنش پرید بچم چشم خورده درحالی که بابام اصلا از این حرفا نمیزد

فالوور خیلی داره بسته کرده پیجش که کسایی که خانم هستن درخ میدن قبول نکنه

میشه پیدا کرد پیجشو،؟ بسته ک خانوما دیدن شکایت نکنن دردسر نشه براش..... حالا می‌دونی عمق فاجعه کجاست از این عکسا سواستفاده میشه اسی باید پدرشو در بیاره 

اسم سایتش Dmca.com

تو این سایت میگه ادرس جایی که پخش شده رو بده من ندارم بعد اخرشم نوشته تصویه حساب یعنی باید چکار کنم میشه توضیح بدی لطفا 😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میشه پیدا کرد پیجشو،؟ بسته ک خانوما دیدن شکایت نکنن دردسر نشه براش..... حالا می‌دونی عمق فاجعه کجاست ...

من نمیدونم باید اصلا چیکار کنم جدا از اینا یک شوهر دیوانه دارم که فقط منو میکشه اگه همچین عکسی ببینه اگه عکسه معمولی بود مهم نبود ولی اصلا معمولی نیست