2777
2789

وزنم ۸۵ قدم ۱۷۲ هست. فامیلا میگن اندامم خوبه رونام و باسنم هست فقط ولی الان شکم دراوردم خیلی این موضوع اذیتم میکنه ۶ ماهه نامزدم چرا نمیدونم هرکی شوهر میکنه چاق میشه منم الان چاق شدم  میخوام لاغر بشم ولی نمیخوام باشگاه برم ولی کم کاری تیروئید و تنبلی تخندان دارم ریختم بهم ولی اونارو درمان میکنم 

حلقه بگیر تو خونه بزن

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با استخر و دویدن اروم توی اب و رژیم کالری شماری ماهی ۸کیلو کم کردم ....حتما امتحان کن سریع لاغر میشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حلقه بگیر تو خونه بزن

اره خوبه. حلقه های هولاهوپ که سنگینه. من قبلا میزدم در حدی که کمر و پهلوم تیکه تیکه کبود میشد. الان نمیتونم فعلا

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من با استخر و دویدن اروم توی اب و رژیم کالری شماری ماهی ۸کیلو کم کردم ....حتما امتحان کن سریع لاغر م ...

ببخشید شما پرخوری هم داشتین؟ من هر بار که با کالری شمارها پیش رفتم دیدم مصرف کالریم کمتر از استاندارد مصرفمه. حس کردم بی عایده س

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄