2777
2789
عنوان

بیایین تجربه لاغری سریع واسه شکم پهلو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 112 پست
پر خوری که در حالت عادی بله ولی مواظبم که نخورم دیگه ...من با برنامه مانکن لاغر کردم ، روزانه ۵۰۰کال ...

من شیرین دوست ندارم اصلااااا نمیخورم. ولی میتونم غذامو کم کنم  فست فود نمیخورم  ولی استخر نمیتونم برم. حلقه تاثیر داره واقعا بخرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین چه اراده خوبی👌👌واقعا استخر این مقدار کالری میسوزونه؟من کلا میخوام ۸ کیلو کم کنمزمانشم هیلی م ...

بله بشدت تاثیر داره ، من ۴۰کیلو کم کردم طی ۶ماه ....

من میگم هیچی هیچی هیچی مثل پیاده روی تند و ورزش دراب کالری سوزی نداره ....بخصوص وقتی با برنامه کالری شماری پیش بری میبینی که چقدر تاثیر داره 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من شیرین دوست ندارم اصلااااا نمیخورم. ولی میتونم غذامو کم کنم فست فود نمیخورم ولی استخر نمیتونم بر ...

من تاحالا هولاهوپ استفاده نکردم چون دیسک کمر و سیاتیک دارم ولی بی شک بی تاثیر هم نیست دیگه ، به هرحال تحرک داری و کالری سوزی انجام میشه .

بله بشدت تاثیر داره ، من ۴۰کیلو کم کردم طی ۶ماه ....من میگم هیچی هیچی هیچی مثل پیاده روی تند و ورزش ...

مرسی از کمکت

چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنی؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
پس کنار رژیمت حتما رقص تند را امتحان کن ....چالش حذف قند مصنوعی هم داشته باش

رقص که دارم حلقه هم امتحان میکنم. ولی اصلا استعداد لاغری ندارم. ولی کم کاری تیرویید و تنبلی تخمدان هم بی تاثیر نیست رو این موضوع 😅

من رکوردم ۲۵ دقیقه مداوم بود که دیگه بعدش خسته شدم زمین گذاشتم. حرکتش میدادم از زیر سینه تا وسطای با ...

چه عالی 

اوایلش شاید سخت بنظر بیاد ولی زود ادم بهش عادت میکنه و به نتیجه‌ش می‌ارزه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

مرسی از کمکتچه برنامه ای رو پیشنهاد میکنی؟

من با مانکن کار کردم و از برنامه های دیگه اطلاعی ندارم ....ب نظرم همشون خوبن مهم اینه که امار خوردنت را داشته باشی .

چه عالی اوایلش شاید سخت بنظر بیاد ولی زود ادم بهش عادت میکنه و به نتیجه‌ش می‌ارزه

اره. الان از دست دخترم قایمش کردم. این مدت خیلی وزنم رفته بالا. سایزم نشون نمیده ولی خودم میفهمم سنگین تر شدم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄