2777
2789
عنوان

بیایین تجربه لاغری سریع واسه شکم پهلو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 112 پست
من با استخر و دویدن اروم توی اب و رژیم کالری شماری ماهی ۸کیلو کم کردم ....حتما امتحان کن سریع لاغر م ...

استخر ک نمیتونم برم  ولی اون برنامه. واقعا تاثیر داره از خیلیا شنیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم ولی میگن واسه ستون فقرات و..بده واسه همین نمیزنم

منم نمیزنم قبلا سعی کردم ولی بیشتر از چند دور نمیتونستم حلقه رو ثابت نگهش دارم ولی یکی از فامیلامون الان چندساله که حلقه میزنه شکم و پهلوش کامل فرم گرفته و چربیای اون قسمت کامل از بین رفتن

قبلا خیلی پهلو داشت ولی الان انگار یکی دیگه شده

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

جواب میده یعنی؟

برای اب شدن چربیای شکم پهلو خیلی جوابه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

اره خوبه. حلقه های هولاهوپ که سنگینه. من قبلا میزدم در حدی که کمر و پهلوم تیکه تیکه کبود میشد. الان ...

اره از اون حلقه حرفه ایا، من خیلی دوست داشتم که بتونم مدت طولانی حلقه بزنم ولی هیچوقت موفق نشدم نهایتا بعد ۱۵ دور کنترلش از دستم خارج میشد و میوفتاد🥲 خیلی تاثیر داره تو فرمدهی بدن

ببخشید شما پرخوری هم داشتین؟ من هر بار که با کالری شمارها پیش رفتم دیدم مصرف کالریم کمتر از استاندار ...

پر خوری که در حالت عادی بله ولی مواظبم که نخورم دیگه ...من با برنامه مانکن لاغر کردم ، روزانه ۵۰۰کالری کمتر از حد مجاز میخوردم و هفته دوسه بار هم استخر میرفتم که خب هربار ۱۰۰۰تا۱۵۰۰کالری میسوزوندم .....

غذاهای چرب، فست فود و کربوهیدرات هم تا جایی ک میتونستم مصرف نداشتم ....تواین چندماه هم کلا هیچ قند مصنوعی مصرف نکردم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تاثیر داره؟ شکمم تخت میشه تختم نشد نشد. فقط بره عقب ؟

اره برای من تاثیر داشت البته من زود جلوشو گرفتم. فکر کنم هرچی چربیا کهنه تر باشه سخت تر اب میشه‌ 

ولی به نظرم دکتر تغذیه بهتره. من خودم فعلا تو فکر دکتر تغذیه درست حسابی هستم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چند وقته ؟

بیشتر ۴ ساله ، از یکسال بعد زایمانش شروع کرد 

استخر ک نمیتونم برم ولی اون برنامه. واقعا تاثیر داره از خیلیا شنیدم

پس کنار رژیمت حتما رقص تند را امتحان کن ....چالش حذف قند مصنوعی هم داشته باش 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پر خوری که در حالت عادی بله ولی مواظبم که نخورم دیگه ...من با برنامه مانکن لاغر کردم ، روزانه ۵۰۰کال ...

آفرین چه اراده خوبی👌👌

واقعا استخر این مقدار کالری میسوزونه؟

من کلا میخوام ۸ کیلو کم کنمزمانشم هیلی مهم نیست، تو ۳ ماه، ۲ ماه هرچی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اره از اون حلقه حرفه ایا، من خیلی دوست داشتم که بتونم مدت طولانی حلقه بزنم ولی هیچوقت موفق نشدم نهای ...

من رکوردم ۲۵ دقیقه مداوم بود که دیگه بعدش خسته شدم زمین گذاشتم. حرکتش میدادم از زیر سینه تا وسطای باسن