2777
2789
عنوان

خانوادتون نگران درس خوندن یا دانشگاه و اینا هستن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 152 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقااااا👍👍👍👍مال من تازه اخرشم بهشون بر میخورد

واااااقعا من هر سری سر این موضوع باهاشون بحث دارم 

میگم حداقل حالا که حمایت خاصی نمی‌کنید و کمک کننده نیس رفتارشون بدتر اعصابمو خورد نکنید ی دورم نگران شما باشم 

عه مرسی. من مشهدم. برای پزشکی الان شیمی و زیست دهم رو کلاس بریم؟

لازم نیست خیلی

من از هفتم فیزیک زیست شیمی میرم در کنار اونا هم میخونم

مثلا فیزیک استادم تا حد پیشرفته فیزیک دهم یازدهم دوازدهم میگف جزوه هاشو نگه داشتم اون موقع بخونم و بلدم

شیمی هم که...  

زیست نمیرم زیست دهم لازم نیس از الان

کاربری دست دو نفره / جواب کاربر های عقده ای و بی شخصیت داده نمیشود. هرچی دلمون خاس میگیم و میزنیم به شما دوست عزیز هم هیچ ربطی ندارع اوکی؟ نپیچ که بد میپیچیم بت 🤙🤝

واااااقعا من هر سری سر این موضوع باهاشون بحث دارم میگم حداقل حالا که حمایت خاصی نمی‌کنید و کمک کننده ...

اره والا من خودمم عذاب وجدان میگیرم ولی خب چه کنم

من خودمم کلاس و اینا نمیرم برای کنکورم ازمون و اینا ثبت نام نکردم

کتابامم داشتم یه چندتایی ولی از پی دی اف هم خیلی استفاده کردم ، مشاورم خیلی نداشتم اگه هم داشتم هزینه ش در ماه به ۵۰۰ نرسید، خودم از پس اندازام میدادم

الانم این روزا خیلی خسته شدم از این وضع انقدر که دلم میخواد یه ۶ ماهی حداقل برم سر کار ۶۰ میل هم در بیارم، ۵۰ میلش رو پس انداز میکنم چون خیلی پرخرج نیستم 

امسالم کنکور دادم ترازمم بد نبود ولی خب به رشته ای که میخواستم نرسید

یه وقتایی به خودم میگم رشته هایی مثل پزشکی و اینا مال بچه هاییه ک از نظر مالی و این حرفا حمایت بشن

دارم خودم رو قانع میکنم به رشته های دیگه راضی بشم 

حمایتت میکنن؟

حمایت از چه لحاظ ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
مالیعاطفی

بله هم مالی هم عاطفی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اره والا من خودمم عذاب وجدان میگیرم ولی خب چه کنممن خودمم کلاس و اینا نمیرم برای کنکورم ازمون و اینا ...

وای چقدر منی 

منم پول مشاور خواستم بدم از پول تو جیبی خودم بوده 

فیلم آموزشی میگشتم تلگرام پیدا کنم مال سال های قبلو 

کل خرجم چند تا فرمول بیست بوده و مث سگ عذاب وجدان گرفتم که امسال غیرانتفاعی ثبت نام کردن چون دیر رفتیم برا ثبت نام و خیلیییی دارم مراعات میکنم در صورتی که وضعمون هم بد نیس ولی نمیخوام اذیتشون کنم ...

بنظرم رشته های تاپ به خیلی چیزا بستگی داره .. سهمیه صندلی نخبه ها پول توانایی خوده فرد و ... نمیشه برای همه یه نسخه پیچید 

تا کنکور حساس بودن ،بعد شل کردن وقتی به نتیجه رسیدم

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم