2777
2789

خودم قبلا که بچه اولمو داشتم صبحا همه کارامو میرسیدم تا ظهر ولی الان خیییلی وقت کم میارم که هیچ انرژیم ندارم همش تکراری.. وقتی میبینم روزی چندبارم جمع میکنم بازم مثل بازار شامه دوتایی خونه رو میکنن انباری ،،درسای پسزرمم هست ،، میخوام ببینم کسی مثل منم هست ،،خیلی تنبل شدم ،،وبی انگیزه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من صبح ها بعد صبحانه و پخت ناهار جارو برقی میکشم...شب بعد شام اشپزخونه رو میکشم سرویسارو یاز میشورم تی میکشم تغذیه میزارم واسه پسرام خواب از سرم میپره بخدا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

من قبل بچهام خونه همیه تمیز بود ولی الان اگر پرستار بچهام نباشه خونه نابوده

اون میاد مثل فرفره همه کارو راست و ریست میکنه😅😅😅

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

خونه یکسره کار داره 

من هنوز بچم‌ به ریخت و پاش نرسیده 

همش درگیرم 

امروز دوبار ماشین زدم 

یکبار لباسهای بچه 

یکبارم لباسهای خودمون 

ناهار و ....هست 

از همه سخت‌تر توجه و وقت گذاشتم برای  همسر تو این شلوغ پلوغی ها 

من مریض میشم غذا و کارهای خونه سرجاش هست 

همسرم مریض بشه فقط استراحت و حتی قرص هم باید بدم دستش 

دوست دارم براش کاری کنم 

اما از توانم خارج 

مثل قبل انرژی ندارم 

من هرچه جمع میکنم وروجک دوباره میاره بیرون.درس های پسرم هست غدا هست..کارخونه هست

من دخترم اصلا نمیزاره کار کنم جیغ میزنه  بغلم کن باید بغلم باشه کاار کنم وقتی هم خوابه سریع بیداره میشه

آخر شب ها

اگه جون داشته باشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

من شبها کل خونه را میکنم دسته گل بعد میخوابم اتفاقا خسته میشم راحت میخوابم صبحم بیدار میشم زیاد کار ...

من تمیز میکنم بعد تا دیر وقت بیدارم از اون طرف پسرم چه شیفت صبح باشه چه بعد از ظهر کله سحر باید پاشم اعصابم خورد میشه