2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 186 پست
مشاور موسسه ای معتبر بگیر که اینطوری نشهمشاور من آقا بود و دانشجو حقوق تهران بودواقعا واقعا متشخص بو ...

اینم خب خیلی باشخصیت بود اولش الان صمیمی تر شده ولی خب از نظر من ایرادی نداشت

تا اینکه اینحرفا رو راجبش شنیدم و با چشمام دیدم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
با توجه به مدل پیام دادنش بیشتر حواست باشه بهش بلاخره تحقیق کن در موردش

چیزی نیست ک بخوام راجبش تحقیق کنم و کسی یا دانش اموزیشو نمیشناسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ خوب..برا من نشد💔💔جوگیر شدم ولش کردم خدایی ادمو سگ‌بگیره جو نگیره یعنی همون

چرا خب 😂کنکورت ک خراب شد حداقل اونو داشتی

پشت کنکور موندی یا همون سال قبول شدی؟

اینم خب خیلی باشخصیت بود اولش الان صمیمی تر شده ولی خب از نظر من ایرادی نداشتتا اینکه اینحرفا رو راج ...

الان واقعا وقت مشاور عوض کردن نیست

بهش بگو این مدت می‌خوام گوشی خودمو بذارم کنار. با گوشی مامانم براتون گزارش کار می‌فرستم 

بعد اکانت مامانتو بیار رو گوشی خودت و با همون گزارش بفرست که حواسش باشه ممکنه مامانت چک کنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
الان واقعا وقت مشاور عوض کردن نیستبهش بگو این مدت می‌خوام گوشی خودمو بذارم کنار. با گوشی مامانم برات ...

هعب واقعا چیز مهمی نیست دیگه

فردا تصمیم میگیرم ببینم چیکار کنم

بنظرم حتی اگه خوب هم باشه ولی اگه قراره اینقد ذهنتو درگیر کنه و انرژیتو بگیره ارزششو نداره

صددرصد همینطوره 

فعلا نظر خاصی ندارم

فردا یکم مشورت میکنم و تصمیم میگیرم