من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آفرین خود شما اعتماد داری الان میگن ۵۰ درصد خیانت می کنن ۵۰ درصد لو نرفتن
متاسفانه بله...
ولی اگه با چشم باز تصمیم بگیری بعدا به همچین مشکلی بر نمی خوری.
مجبور نیستی بری با یه خیانکار وارد رابطه بشی
یکم بگردی آدم مناسبتو هم پیدا میکنی
هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•"
همه آدما یه بدی هایی دارن ولی بعضیاشون دیگه زیادی بدن که فقط باید تا حد امکان ازشون دوری کرد
هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•"
الان شما بنظرتون آدم خوبی هستید؟دنبال آدم کامل نگرد که نیست...همه آدما یه بدی هایی دارن ولی بعضیاشون ...
درسته منظورم کاملن خوب نیست منظورم خیانت هست که من شرط می بندم در خوشبینانه ترین حالت ۸۰ درصد زن ها و ۹۰ درصد مرد ها خیانت کارن طبق اطراف کاربر. های نی نی سایت
تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
درسته منظورم کاملن خوب نیست منظورم خیانت هست که من شرط می بندم در خوشبینانه ترین حالت ۸۰ درصد زن ها ...
اصن فرض کن خیانت کرد
نهایتش ازش جدا میشی
بدتر از اینه؟
انقد ذهن خودتو بخاطر ذات خرابه بقیه درگیر نکن
آخه برای همین تنها باشیم الان من خودم برم تو رابطه طرف رو هم اذیت می کنم و هم خودم رو
خود دانید