2777
2789

یاد پدربزرگم که پارسال بودش پارسال حالش خیلی بد بود ولی خودمو رسوندم بیمارستان دستاشو ک گرفتم گفتم بابا منم بابا فلانیم نتونست حرف بزنه ولی اشک از گوشه چشاش اومد و دستم که تو دستش بودو فشار داد

یاد دایی کوچیکم که پارسال همین موقع که فصل امتحاناتش بود میرفتم تو اتاقش لواشکایی که از دست من وسط کتاباش قایم کرده بودو میخوردم بعد وقتی می‌دید نیستن صدام میزد منم میخندیدم 

یاد پسر عمم که پارسال تو عروسی دیدیم همو گفت فلانی چقدر بزرگ شدیا یادته کوچیک بودی اذیتت میکردم؟

همه اینا برای پارساله ولی الان هیچ کدومشونو ندارم🫠

احساس میکنم خیلی آدم قوی هستم که تا الان خودمو خوب نشون دادم....

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر سه تا فوت شدن؟اگر آره، چررا؟

پدربزرگم سنش بالا بود 

داییم سکته مغزی و قلبی همزمان قبل امتحانش 

پسر عمم تصادف

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

پدربزرگم سنش بالا بود داییم سکته مغزی و قلبی همزمان قبل امتحانش پسر عمم تصادف

خدا بیامرزشون

خدا بهتون صبر بده عزیزم

داغ جوون حتی یکیش سختیش غیر قابل تصوره چه برسه به دوتا اونم پشت سر هم!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یک هفته بعد از سقوط هواپیما رئیسی ، پاپا فوت شد 

چهلم پاپا بود ، صبح داشتیم آماده میشدیم بریم مراسم ، خالم زنگ زد گفت عمو غلام فوت شد ( چقدرررر مرد نازنینی بود )

یک هفته مونده بود که بریم چهلم عمو غلام که شوهر خاله ی مامانم یه مرد باشخصیت ، تحصیل کرده و مهربان که توی دل همه جا داشت توی مراسم نامزدی دخترش فوت شد 

خیلی سخت گذشت ، خیلی 

ولی مرگ راه حقیه که منتظر هممونه

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

زندگی خیلی سخته و زشت شده زمان به تندی می گذره یک سال به اندازه دو روز برامون تموم می شه عوضش سختی ها ش زیاده ,چه قدر دهه ۶۰ و ۷۰ خوب بود همه جی حتی ادم های اطرافمون انقدر مرگ ونیر بینشون نبود ، تو این برهه نمی دونیم فردامون چی پیش می اد همش استرس و  نگرانی