2777
2789
عنوان

مشاور کنکورم زنگ زد و بهم گفت که تو چرااااا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 186 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم زیر فشار کنکور اسکل میشه😂به بقال سر کوچه هم رحم نمیکنه

اره دقیقا...ولی بااینکه خیلی وقته گذشته ازون موقع ولی دلتنگشم🤦‍♀️😂😂😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
منظورش از موندن چیبود؟بمونی که چی بشه؟

بمون یعنی بمون دیگه 😂

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
کنکورت کی بوده؟چه سالی؟الان دانشجویی یا چی

۴۰۲

اره الان دانشجوام

۴۰۲اره الان دانشجوام

بسلامتی😂

تو اینستا دیدم یه دختره نوشته بود چطور با مشاوراتون قطع ارتباط میکنید من انقد بهش وفادار بودم که باهاش ازدواج کردم

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
بمون بیشتر لاس بزنیم؟😂خب منظورم اینه که میگفت بیا مشاوره رو ادامه بدیم یا چی؟

گفت بمون جبران میکنم وازین حرفا..خواهر یه دختر بهش خیلی واضح ابراز علاقه کرده بود متوجه اییی؟😂😂

آدم لاشی ایهبا دانش اموزاش میریزه روهمبهشون پیشنهاد میدهو...

مشاور موسسه ای معتبر بگیر که اینطوری نشه

مشاور من آقا بود و دانشجو حقوق تهران بود

واقعا واقعا متشخص بود 🤌🏻🤌🏻

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
کل امروز داشتم فکر میکردم که اصن با این ادم مشاوره رو ادامه بدم یا نهالان که اون دختره هم آنلاین نشد ...

با توجه به مدل پیام دادنش بیشتر حواست باشه بهش بلاخره تحقیق کن در موردش 

اقا هستم . تشکرات فراوان 
گفت بمون جبران میکنم وازین حرفا..خواهر یه دختر بهش خیلی واضح ابراز علاقه کرده بود متوجه اییی؟😂😂

میگفتی چارش اینو فقط بیا رسما با بابام صحبت کنی ک جبران بشه😔تو که تا اونجاش گفته بودی

بسلامتی😂تو اینستا دیدم یه دختره نوشته بود چطور با مشاوراتون قطع ارتباط میکنید من انقد بهش وفادار بو ...

چ خوب..برا من نشد💔💔جوگیر شدم ولش کردم خدایی ادمو سگ‌بگیره جو نگیره یعنی همون

میگفتی چارش اینو فقط بیا رسما با بابام صحبت کنی ک جبران بشه😔تو که تا اونجاش گفته بودی

جرررر😂😂😂😂😂😂

آدم مشاور میگیره که فکر و خیالش از همه چیز راحت و آسوده خاطر باشه تا با تمرکز درس بخونه. اینکه بیشتر ...

نه خب واقعا خیلی برام مفید بود و مشوور خفنی بود

با حرفای اون دختره بهش بدبین شدم و فردا تصمیم میگیرم ک چه کاری انجام بدم