2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله حاجت روا بشید عزیزم

لطفا شما هم برای خوشبختی  و عابقت به خیری خواهرم دعا کنید 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

برای منم دعا کنید امتحانمو خوب بدم❤🦋

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
دعا کن سلامتی ام دوباره به دست بیارم حالم خیلی بده از بس سرفه میزنم بیدار موندم

خدا سلامتی بده عزیزم 

منم چند وقت پیش خیلی سرفه داشتم البته سرفه خشک 

رجوع کردم متخصص داخلی برام امپول ضد حساسیت تحویز کرد البته به همراه چند عدد قرص 

حمد الله بهتر شدم 

البته هنوز طول درمانم مونده 

بنظرم شمام یه پزشک خوب رجوع کن 

انشا لله بهتر میشی 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

التماس دعا 

امتحان دارم🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدا سلامتی بده عزیزم منم چند وقت پیش خیلی سرفه داشتم البته سرفه خشک رجوع کردم متخصص داخلی برام امپول ...

ضد حساسیت داده سرمم زدم با کلی آمپول ولی خوب نمیشم که نمیشم که نمیشه 

به نام آنکه زن را آفرید ...!♥️✨

سلام اولین باره که پیام میزارم 

دوست عزیزم که انگار هم سن خودمم هستی برای حاجت دلت برات دعا کردم و دعا های برای دیگران گیراست جز برای خودم شما هم برام دعا کن حاجتم رو بگیرم یه غم بزرگ مالی دارم که امکان نداره از دستش رها بشم🥺😭یا حق