2777
2789
عنوان

شوهرتون یا نامزدتونو چی صدا میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 171 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ایشون رو خونه زندگیم پیش همه وتنهایی صدامیمردم اونم یه اسم مستعار رو من گذاشته بود توجمع میکف گیگ ...

تو جمع میگف گیگو 

یا جده سادات 

مسخرتون نمیکردن ؟معنیش چیه تو منطقه شما 

سمت ما خوب نیست معنیس

0473🥲

من عشقم صداش میزنم . اصلا انقد عادی شده انگار اسمشو دارم صدا میزنم . تو این ی سال که ازدواج کردم حتی یبارم نتونستم اسمشو صدا بزنم خیلی دوست دارما ولی اسمش خاصه نمیتونم . یجورایی ام حس میکنم بهش بی احترامی میکنم اگه بت اسم صداش کنم

مدیریت 

سویمر 

آقای باز باز

اینا رمزین😂🥴

چندروز پیش تو ماشین بودیم من خوابم میومد خودشم خیلی خسته بود چشامو بستم داشت خوابم می‌برد یهو چشامو باز کردم دیدم سرشو گذاشته رو شیشه ماشین زل زده به من خیلی قشنگ🥹

نزدیک بود از خوشحالی غش کنم😂

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

تو جمع میگف گیگو یا جده سادات مسخرتون نمیکردن ؟معنیش چیه تو منطقه شما سمت ما خوب نیست معنیس

ن چراکسی مسخره کنن خب هیچ معنی نداره پیش ما چون همسرم به اشتباه همچین کلمه ای گفته بود بجای یه کلمه دیگه وخوشش اومده بود از سر ذوق همیشه بهم میگف گیگو یه کلمه بی معنی هس 

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
چیز انچنانی نی۳سال رل بودیم ۱۰ماهه ازدواج کردیموقتی فق دونفریم محمد صداش میکنموقتی تو جمع هستیم یا ح ...

خانوم حسینی چرا اخهههه🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡