2777
2789
عنوان

شوهرتون یا نامزدتونو چی صدا میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 171 پست
😂😂😂😂😂نه خیالتون راحت کسی پیگیر گفت و گوی ما نیستبرای من همینکه موهاش فر باشه کافیه،شائبه داشتن ...

پیگیر نیست؟

فک میکنی

یارو اومده کامنت چند ماه پیشمو به روم میاره بابتش منو مواخذه میکنه

انقد بیکارن

دیگه شائبه هر کسی هم طبق سلیقه خودش تعریف میشه دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دو سال و نیمه ازدواج کردیم  

اکثرا  دلکم ( جانم ) صداش میزنم 

اونم هناسکم ( نفسم ) صدام میزنه 

خیلی کم اسم هم و میگیم مگه وقت دعوا و قهر 

وقتیم دلم آب میشه که بهم میگه تو ژیانی منی گیانا( تو زندگی منی جانا ) 🥲❤️

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیگیر نیست؟فک میکنییارو اومده کامنت چند ماه پیشمو به روم میاره بابتش منو مواخذه میکنهانقد بیکارندیگه ...

بیکار هستن و روانی😂

تو مجازی و سایت هم یه عده هستن که کارشون همینه

بیکارن و مشکل ذهنی دارن احتمالا😂🫂

شما خودتون رو ناراحت اینا نکنید خانمِ خوشگلِ فرفری😍❤️🫱🏻‍🫲🏾🫠🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نه ما کلا تو جمع هم دیگه رو اقا و خانم صدا میکنیم تو تنهایی قلبمو عشقمو این چیزاتو خانواده شوهرم و خ ...

خیلی خوبه اینجوری عشقتون پایدار باشه همیشه 

متاسفانه فامیل های من خیلی مسخره میکنن با این الفاظ صدا کنم 

من آرزومه با این الفاظ صدا کنم 

عشقم و این چیزا هم اره میگیم تو تنهایی هامون 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خیلی خوبه اینجوری عشقتون پایدار باشه همیشه متاسفانه فامیل های من خیلی مسخره میکنن با این الفاظ صدا ک ...

عشق شمام پایدار قشنگم

ایشالا بهترینا نصیبت

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

امضات رو دوست دارم،برا منم دعا کن،چله اش رو میتونم بردارم ؟

اره عزیزم 

منم دعا کن خواهر

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤